2777
2789
عنوان

دارم مثل ابر بهار گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مردم چی خیلیا میمیرن

انشاالله که چیزی نیست ولی اگه کروناهم باشه به طب سنتی مراجعه کن خیلی زود خب میشی نگران هیچیم نباش

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
اگه مردم چی خیلیا میمیرن

اینجوری بترسی میمیری! والا ما هم گرفتیم، من فقط یه شب تب و لرز کردم، بقیه اش خیلی راحت گذشت. جوونی، سالمی، چرا باید بترسی؟

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
تب و ایناهم داشتی ? خیلی درد داره ?

بله عزیزم همرو داشتم با این تفاوت که نزاشتم کسی بفهمه تا دوهفته هیچ جا نرفتم قرصم فقطا ایتامینوفن ۳۲۰ آزیتروماسین دکتر داد حالن تواین دوهفته خیلی بدبودحس بویای وچشاییم بعد یه ماه رفت یه بوی بدم تا یه ماه توی بینینیم بود