2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد ۶روز تاخیر

293 بازدید | 39 پست

منفیه و اصلا سابقه عقب افتادن پریودیم نداشتم به نظرتون فردابرم ازمایشم 

۴ساله اقدامم.  توروخدا دعا کنید مثبت بشه

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 

خدا جونم خوشحالش کن 🙂🙂

از ته دل بودا عزیزدلم

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله مثبت باشه و خبر بارداریتو بیای بدی🌷🌷🌷🌷🌷💕💕💕💕💕

ممنون عزیزم به نظر شما احتمالش هست.    فردا برم ازمایشم یا نه؟؟؟

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
اگه مثبت شد واسه منم دعا کن😩

الان که بی بی چکم منفی شد خیلی داغون شدم

ممنون عزیزم به نظر شما احتمالش هست.    فردا برم ازمایشم یا نه؟؟؟

چی بگم عزیزم من که تجربه بارداری نداشتم تا الان😩اما اگه دلت طاقت نمیاره برو انشالله مثبته

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

[QUOTE=189507793]خدا جونم خوشحالش کن 🙂🙂 از ته دل بودا عزیزدلم[/

ممنونم عزیزم

الان که بی بی چکم منفی شد خیلی داغون شدم

بعضی موقعه ها بی بی چک نشون نمیده 

نگران نباش

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
[QUOTE=189507793]خدا جونم خوشحالش کن 🙂🙂 از ته دل بودا عزیزدلم[/ ممنونم عزیزم

اگ بودی دعا کن برام ماه بعد اقدام  میکنم 

چون فامیل هستیم نگرانم بچه اولم مشکل داشت سقط کردم 😔

اگ بودی دعا کن برام ماه بعد اقدام  میکنم  چون فامیل هستیم نگرانم بچه اولم مشکل داشت سقط ک ...

چه مشکلی عزیزم اگه فضولی نیست؟چون منو شوهرم هم فامیلیم و دوسال بیشتره تو اقدامیم اما....

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
بعضی موقعه ها بی بی چک نشون نمیده  نگران نباش

خیلی نگرانم میترسم تنبلی تخمدان هم به دردام اضافه شده مطمئن بودم که مثبت میشه بی بی چکم اما نشد😔