2777
2789
عنوان

پدرشوهرم زنگ زده

342 بازدید | 25 پست

دیروز خونمونوفروختیم داریم دنبال خونه میگردیم که بخریم حالادیروز برادرشوهر پول خواست بیست تومن بهش دادیم اونم چون قبلا همیشه تا ازش پول خ استیم داده شوهرم اول بهش گفته بود ندارم ولی من گفتم هروقت به بن بست رسیدیم بهمون کمک کرد زنگ بزن بهش پول بده حالا امروز پدرشوهرم زنگ زده رو گوشی من من بچموبرده بودم مدرسه گوشی باهام نبود زنگ زدم شوهرم گفتم چکارداشتن زنگ زده بود به من میگه گفته به کسیپول ندید کسی ازتون قرض خواست

حالامن خودم توگوش شوهرم خوندم ازبیرون هرکی پول خواست ندیا پول خونه رو خراب میکنی بی خ نه میمونیم من منظورم خانواده خودشه مال من که نمیگیرن ازما الان اگه پدرشوهرم زنگ زد چی بهش بگم اون الان منظورش حتما باخانواده منه که میخاد نصیحت کنه 

من اگه دیدی پول دادم برادرشوهرم بخاطر جبران بود و تاسربرج هم پسش میده

حالا اگه پول هم نمی‌دادیم میگفت زنش نمیزاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا در نهایت حرف بدی نزده الکی به دل نگیر به نفعتون گفته من می‌خوندم فکر کردم زنگ زده پول خواسته خو ...

دخالت میکنه 

میدونم به نفع گفته ولی آدم ناراحت میشه حرفاش بامنظوره

بگو چشم بابا جان حواسمون هست فقط به اقا ...(برادرشوهر)قرض دادیم در جواب لطفاش که اونم مطمئنن خوش حسابه وگرنه الحمدالله اطرافیان نیازی به پول ماندارن

لطفالایک نکنید،ممنون
باید میگفتی منظورتون اینکه به پسرتون پول قرض ندم.نمیشه من قدر محبت رو میدونم

زنگ زده جواب ندادم بیرون بودم حال‌ام که از شوهرم پرسیدم بخاطرایین  بوده که بگن پول به کسی ندین دیگه بهش زنگ نزدم

دخالت میکنه میدونم به نفع گفته ولی آدم ناراحت میشه حرفاش بامنظوره

بنظرم اصلا نیاز  نیست حرفی بزنی بی خیال حالا چیزی نگفته

دلم می خواهد زندگی ام را موقت بدهم دست یک آدم دیگر بگویم تو بازی کن تا من برگردم نسوزیها..؟!