2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد ۶روز تاخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 39 پست
عزیزم چطوری میتونم کسیو تک کنم بیاد

نمیدونم آخه منم تازه عضو شدم زیاد وارد نیستم

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
خدا انشالله به همه منتظرای اولاد یه فرزند سالم و صالح عنایت کنه بحق این ماه عزیز

انشالا

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم صبرکن اول بی بی چکت مثبت بشه بعد برو ‌ازمایش که تو ذوقت نخوره من خودم سه سال فقط بی بی چک منف ...

منونم عزیزم اخه اصلا سابقه نداشته میگم شاید چون شب بی بی زدم نشون نداده ؟

هیچ علائمی هم ندارم فقط خیلی کم زیر دلم درد می‌کنه

دعا کن برام عزیزم انشاالله مثبت باشه

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
انشاالله مثبت میشه تا دو روز اگه نشدی با ادرار اول صبحت بزن

حتما همین کارو میکنم 

دعا کن برام انشاالله مثبت شه

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
حتما همین کارو میکنم  دعا کن برام انشاالله مثبت شه

سلام ببخشید چی شد اون ماه باردار بودین؟

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
سلام ببخشید چی شد اون ماه باردار بودین؟

سلام عزیزم نه این ماه ای یو ای انجام دادم دعا کن این ماه مثبت بشه

سلام عزیزم نه این ماه ای یو ای انجام دادم دعا کن این ماه مثبت بشه

انشالا عزیزم.تعیین جنسیت هم کردین یا نه؟مراحلش خیلی سخته؟؟

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم
انشالا عزیزم.تعیین جنسیت هم کردین یا نه؟مراحلش خیلی سخته؟؟

نه یکم درد داشت از عکس رنگی دردش کمتر بود قبلش باید سنو بری و دارو مصرف کنی