2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد ۶روز تاخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 39 پست
اگ بودی دعا کن برام ماه بعد اقدام  میکنم  چون فامیل هستیم نگرانم بچه اولم مشکل داشت سقط ک ...

آزمایش و مشاوره ژنتیک نرفتین؟

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
گاهی بی بی چک.نشون نمیده گاهی دیر نشون میده نگران نباش

به نظرتون برم فردا ازمایشم یا بیشتر صبر کنم

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون برم فردا ازمایشم یا بیشتر صبر کنم

من که همه جا خوندم یه هفته تاخیر کافیه برای مثبت شدن نتیجه.توکل کن بر خدا و ببین دلت چی میگه

چه مشکلی عزیزم اگه فضولی نیست؟چون منو شوهرم هم فامیلیم و دوسال بیشتره تو اقدامیم اما....

ن عزیزم این چ حرفیه 

تو مغزش آب جمع شده بود 

و مشکل اسکلتی داشت. استخوناش کوتاه بودن .الان ازمایش کاریوتایپ دادیم منتظر جوابیم 

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
من که همه جا خوندم یه هفته تاخیر کافیه برای مثبت شدن نتیجه.توکل کن بر خدا و ببین دلت چی میگه

خیلی دوست دارم برم 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 

ببخش اگه با قطعیت نمیگم برو چون بخدا تجربه بارداری نداشتم .دوسال و دوماهه تو اقدامم کلی هم بی بی چک استفاده کردم همه از دم منفی😩💔

ن عزیزم این چ حرفیه  تو مغزش آب جمع شده بود  و مشکل اسکلتی داشت. استخوناش کوتاه بودن .ال ...

بمیرم الهی.انشالله بحق این ماه عزیز هیچ مشکلی دیگه پیش نیاد و به سلامتی باردار بشی

آزمایش و مشاوره ژنتیک نرفتین؟

ن قبل بارداری نرفته بودیم چون اصلا فکرشم نمی کردم چون سابقه ی بیماری نداشتیم هیچی نمیدونستم 

ولی الان ی ازمایش نوشتن دادیم .مشاور گف اگ نرمال باشه می تونید اقدام کنید ولی احتمالش هس ک بعدیم اونجوری بشه .حالا نمیدونم اقدام کنم یا ن 

ی جا دیگ بهم گفتن جهش بوده احتمالش کمه بچه دومتم اینجوری بشه

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
بمیرم الهی.انشالله بحق این ماه عزیز هیچ مشکلی دیگه پیش نیاد و به سلامتی باردار بشی

قربونت عزیز دلم انقدر فکر وخیال میکنم دیگ خسته شدم 

ن قبل بارداری نرفته بودیم چون اصلا فکرشم نمی کردم چون سابقه ی بیماری نداشتیم هیچی نمیدونستم  و ...

انشالله هیچ مشکلی نداشته باشین و سالم و سلامت باردار بشی

انشالله هیچ مشکلی نداشته باشین و سالم و سلامت باردار بشی

ممنون شما چ نسبتی دارین 

دختردایی پسرعمه  شماچی؟

دختر خاله پسرخاله ک متاسفانه بره ما احتمال بیماری بیشتره بره شما ن خوشبحالت

عزیزم چطوری میتونم کسیو تک کنم بیاد

خدا انشالله به همه منتظرای اولاد یه فرزند سالم و صالح عنایت کنه بحق این ماه عزیز