2777
2789
عنوان

کمردرد از علایم زایمان زودرس هست

522 بازدید | 8 پست

سلام دوستان32 هفته و 3 روز دارم

سه روز امپول تشکیل ریه زدم

سرکلاژم و امپول زایمان زودرس م میزنم

دو روزیه پایین کمرم با کوچکترین حرکتی بلند شدن نشستن مثل ضربان قلب میزنه و درد دارم به نظرتون درد زایمانه

فردا حتما ب دکترم زنگ میزنم چون نوبت ویزیت بعد34 هفتگیه؟

ماهگلم دختری ازجنس طلا

کمر دردت بخاطر امپول ریه اس ..منم تا زدم دو سه روز کمردرد داشتم بعد خوب شدم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمر دردت بخاطر امپول ریه اس ..منم تا زدم دو سه روز کمردرد داشتم بعد خوب شدم

اره دقیقا از زمانی ک زدم این حالتی شدم همچی داشتم غیر از کمردرد اونم پایین کمرم درد ک نیست مثل نبض قلب میزنه

ماهگلم دختری ازجنس طلا
اینطورکه میگی نه دردکمری که بانشیستن وخوابیدن وتغییرحالت دردش کم یاکلاتموم نشه یکی ازعلامتهاس

رو پهلو ک خوابیدم اصلا درد ندارم تا میشینم غذا بخورم یا یکم راه برم مثل نبض میزنه فقط کمرم شکم و زیر شکمم اصلا درد ندارم

ماهگلم دختری ازجنس طلا
اره دقیقا از زمانی ک زدم این حالتی شدم همچی داشتم غیر از کمردرد اونم پایین کمرم درد ک نیست مثل نبض ق ...

خوب میشی اصلا ربطی ب زایمان نداره منم این دردو کشیدم چند روز بعد خوب شدم دکترم از قبل گفت احتمالا کمردرد بشی نترس 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خوب میشی اصلا ربطی ب زایمان نداره منم این دردو کشیدم چند روز بعد خوب شدم دکترم از قبل گفت احتمالا کم ...

بن فقط گفت حرکت بچه کند میشه نترس و کندم شده

ماهگلم دختری ازجنس طلا
بن فقط گفت حرکت بچه کند میشه نترس و کندم شده

اره قند میره بالا سعی کن این یه هفته شیرینی زیاد نخوری.

اره قند میره بالا سعی کن این یه هفته شیرینی زیاد نخوری.

مرسی از راهنماییت امشب یجور خاشی به بامیه افتاده بودم نمیدونستم ک از فردا مراعات میکنم ممنون

ماهگلم دختری ازجنس طلا