2777
2789

سلام به دوستان نینی سایتی....من یه کسب و کار اینترنتی دارم که میخوام با شما هم به اشتراک بزارمش...شرکت پنبه ریز یکی از برند های خارجی محصولات ارایشی بهداشتی تو خارج از کشور آموزش دیده و اون محصول انحصاری رو خریده و اورده ایران و داره تولیدش میکنه....به دلیل اینکه میخوان از این راه هم درامدی برای مردم باشه هم نمایندگیش انحصاری تو بازار عرضه نمیکنن....گواهی کسب و کار هم دارن....الان شما میتونین با ثبت نام در این شرکت عضو این مجموعه بشید و از محصولات ارایشی بهداشتیش استفاده کنین.همه محصولاتش گیاهیه و هیچ محصول شیمیایی که به بدن آسیب برسونه نداره.....این ثبت نام کردن مزیتش این که شما میتونین با قیمت پایین و ارسال رایگان این محصولات رو داشته باشین و یا حتی خودتون هم زیر مجموعه متعلق به خودتون داشته باشین.....برای کسب اطلاعات بیشتر به پیج اینستاگراممون سر بزنید @ledora_shoping1

من خودم اهل اردبیل هستم و به اردبیلیای عزیزمونم کمک بیشتری میتونم بکنم.

من ی بار بودم اون موقع برند دایرکس بود و محصولاشون واقعا خوب بود بجز چندتا چیزهاشون ک من حساسیت داشتم ولی  از کار نتورک خوشم نمیاد خسته کننده اس ....موفق باشی انشاالله

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت محصولات لدورا با کیفیتش نمیخونه  

قیمتش به خاطر کیفیتش خیلی خوبه من استفاده کردم و خیلی هم قشنگه....خب گیاهیه بقیه چیزایی که استفاده میکنین همشون از یه راه هایی درست شدن که ما کلاسشونو میریم و میبینیم.

من ی بار بودم اون موقع برند دایرکس بود و محصولاشون واقعا خوب بود بجز چندتا چیزهاشون ک من حساسیت داشت ...

خودت فقط محصولات مورد نیازتو خرید کن....یا فامیلی جمع بشین ماهی چن نفر خرید کنین ما اینجوری هم انجام میدیم.

خودت فقط محصولات مورد نیازتو خرید کن....یا فامیلی جمع بشین ماهی چن نفر خرید کنین ما اینجوری هم انجام ...

ارزشش را نداره محصولاتشون قیمتهاشون بالاس ....ماانقدر گرفتاری داریم ک دیگه نمیرسیم زیاد خرج لوازم بهداشتی کنیم .....همین پول خوردو خوراکمون هم ب زور میمونه

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...