2777
2789
عنوان

#آقایان_بدانند‍

78 بازدید | 2 پست

آقایان_بدانند#  

"نابـودے زنـدگـے مشتـرڪ...!"

🍃 یڪے از سریع‌ترین و قطعی‌ترین راههاے نابود ڪردن زندگے مشترڪ‌تان این است ڪه همسرتان را تنها بگذارید...!

یعنے ساعت‌هاے زیادے را مشغول ڪارتان هستید و اوقات فراغت خود را هم با دوستان‌تان می‌گذرانید.

👈 وقتے هم ڪه به خانه برمی‌گردید، ارتباط با ڪیفیتے با همسر و فرزندان برقرار نمی‌ڪنید و غرق تماشاے فوتبال یا اخبار می‌شوید.

👈 روزهاے آخر هفته نیز از بهم ریختگے خانه شاڪے هستید و باز هم ترجیح می‌دهید سر قرار با دوستان‌تان حاضر شوید.

👈 یڪے از ناخوشایندترین تجربیات براے یک زن، این است ڪه با وجود شوهر داشتن، از لحاظ روحے و عاطفے احساس تنهایے ڪند.

👈 درست است ڪه او هم دوستان یا ڪار خودش را دارد، مسئولیت بچه‌ها با اوست و ...، اما هیچڪدام اینها جاے رابطه با همسرش را نمی‌گیرند.

👈 او دوست دارد با شما وقت صرف ڪند؛ با مردے ڪه دوستش دارد. وقتے همسرتان را نادیده می‌گیرید و او را تنها رها می‌ڪنید، قلب او را آزرده می‌ڪنید.

✅ براے بیشتر خانم‌ها، بزرگ‌ترین ترس، نادیده گرفته شدن و محرومیت عاطفے است.

شرط میزارم نصف خانما اومدن این تاپیک🤣😁

چ بخوای چ نخوای تو رو بدست میارم😁♥️یک دختر شیططونم بدجورم شیطون شاد 😍🌿ولی شبا طوفانی🙃💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.