2777
2789
منم ی مدت به حرف خدا خیلی گوش کردم هرچی خواستم بهم داد،خدا شاهده.الان خیلییی دوس دارم برم باهاش حرف ...

انگار افسرده شدم 

درسته مشکلات زیاد دارم و خیلی از شرایط موجود منو اذیت میکنه ک دیگ تحملش سخت شده واسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخام

بیااااا😍😍😍🐎🐎🐎🤗🤗🤗

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

میدونی برا من حس و.حال مذهبی داشتن مودیه یعنی مثلا یه ماه خیلی به خدا نزدیک میشم نمازامو همش میخونم حتی فیلم خارجی نمیبینم بعدش از اون مود فاصله میگیرم یا چادر نمیپوشم نمدونم چرا نمیتونم همش این طرفی باشم یا اون طرفی در حال رفت و آمد بین شخصیت هامم خخخخ

اسم کاربریم اسم یه قهوه خونه تو راه سامونه، سامون اسم یکی از شهرای استانمونه، نمیدونمم چرا گذاشتم رو نام کاربریم ولی راضیم ازش، خدایا مرسی برای همه چیز دوست دارم، هر لحظه خداروشکر.

منم مدتی مثل شما بودم،الان هم ی جورایی انگار افسرده ام.ولی وقتی نماز میخوندم،اصلا بی غم میشدم.از دنیا فارغ میشدم.خیلی شاد بودم.مخصوصااا نماز شب که غوغا میکنه

ضعیف نیستم اما وقتی حرف تو میشود گریه امانم را میبرد،دلتنگتم آبجی💔                                         
منم مدتی مثل شما بودم،الان هم ی جورایی انگار افسرده ام.ولی وقتی نماز میخوندم،اصلا بی غم میشدم.از دنی ...

مرسی عزیزم فک کنم باید خودم بهش پناه ببرم ک حالمو خوب کنه