2777
2789

چه میکنه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش دوری کن. و بی اعتنا باش خودتو بزن به نشنیدن و ندیدن. کم محلش کن و انگار نیست اصلا.. رفت و امد رو ...

بببخشید می پرسم اگه مناسبت هاي مختلف واسه یه نفر پیام تبریک بدیم به نظر تون کار مون بد هست یا آدم بدی هستیم؟

نمیشه با مادرشوهرمه و اونا هم طبقه پایینن هر موقع برم هست اونا هم هر موقع بیان اونم هیت

ای بابا چه سخت درکت میکنم سعی کن یه جوری رفتار کنی انگار که وجود نداره

منم یه دختر ۱۵،۱۶ ساله تو فامیلمون داریم که خیلی رو مخمه زبون دراز و بی ادبه و همیشه تیکه بارونم میکنه 

به خاطر همین منم قطع ارتباط کردم و در حد ضرورت ۲،۳ ماه یه بار میرم خونشون

بببخشید می پرسم اگه مناسبت هاي مختلف واسه یه نفر پیام تبریک بدیم به نظر تون کار مون بد هست یا آدم بد ...

نه چرا بد اما بستگی داره طرف کی باشه و رابطتون باهاش چجوری باشه. من قبلن خیلی اینکارو برا اطرافین و فامیل می کردم اما چون دیدم اهمیت نمیدن جواب نمی دن و براشون مهم نیست تصمیم گرفتم با ادمایی که براشون اهمیت ندارم مثل خودشون رفتار کنم. دیگه هم پیام ندادم.

نه چرا بد اما بستگی داره طرف کی باشه و رابطتون باهاش چجوری باشه. من قبلن خیلی اینکارو برا اطرافین و ...

من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم 🥲 قبلشم چندین بار ناراحت شده بودم ولی ولی کرده بودم 

یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 🥲 بعدم کامل‌ قطع رابطه کرد 🥲 

بهش توجه نکن. ندید بگیرش

همین کار و میکنم مثلاً امشب قرار بود باهم بریم جایی بعد من بیست دقیقه آماده نشستم  بعد زنک زدم مادر شوهرم میگم کجاست پس گفت عه‌ یادش رفته. رفت دیگه   انقد بهم برخورد ناراحت شدم که