2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون نگین بخر کلا  برلیانم بازم افت داره فروختنی

اره افت داره ولی خیلی کم چون قیمتش بالاست

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
اخه من تک نگین دوس دارم

عزیزم مال من تک نگینه برلیانه نگینشم برمیدارن بخر 

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
اره افت داره ولی خیلی کم چون قیمتش بالاست

ما ک یدونه بردیم بفروشیم هیچ جا قبول نمیکرد گفت ببرجایی ک خریدی بعدم اونام با کلی اکراه با این ک شناسنامه ام داشت 

ب این نتیجه رسیدیم کلا با این ک برلیان قیمتیه ولی برای فروش خب نیس فقط ارزشمنده ک نگهش داری چون جواهره 

ما ک یدونه بردیم بفروشیم هیچ جا قبول نمیکرد گفت ببرجایی ک خریدی بعدم اونام با کلی اکراه با این ک شنا ...

جدا؟نگینش چقده؟

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
چندشدبانگینش؟

خودش شیش گرمه ۴۸ تا نکین خیلی کوچولو داره با یک تک نگین بزرگ تقریبا دوسال پیش ۹  تومن شد