2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین حالم خوب نیست

251 بازدید | 25 پست

چرا من هیچ دوستی ندارم..

از اول اول اول...ندارم...حس میکنم تنها کسایی که واقعا منو دوست دارن فقط پسرم و همسرم و مامانم هستن...دیگه هیچ کس..شنیدم دوستای دانشگاهم امروز هجده نفری رفتن کوه....چرا منو خبر نکردن...مگه من چیکارشون کردم مگه خودمو میگیرم مگه بد حرف میزنم مگه چیم من....

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا‌مجردن؟

نه اوناام همه متاهلن به جز دو نفرشون

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
خب الحمدلله  دوست واقعا خوب نیست ،، کل زندگی آدم رو ممکنه بریزه به هم

چرا...من فقط میخوام بدونم چرا لایق دوستی نیستم

دوست میخوای چیکار؟ بخدا که نداشتنش بهتره منم ندارم راحتم با خونوادت خوش باش

میخوام ببینم چرا هیچ وقت منو محل نمیدن

منم دقیقا اینطورم هیچ دوستی ندارم

تو مخاطبینم فقط پدر و مادرمن

اوایل حرص میخوردم الان فراموششون کردم با خانوادم وقت میگذرونم و لذت میبرم

نمیدونم حالا چرا واقعا دوستی ندارم چون خیلی خیلی دلسوزم و محبت میکنم و عصبی هم ب ندرت میشم اما خب ب جهنم ک منو نمیخوان میدونی چیه اصن لیاقت ندارن

صحبت شایستگیه

آذربایجان بالاسی🙋🏻‍♀️👑