2777
2789
عنوان

اونایی که تو اقدامن و منتظر موعدشون که بیبی چک بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 41 پست
دکتر نمیری فولیکول داری؟

زیر نظر دکترم مثلاً 

همراهم دوسه تا فولیکول خوب دارم ولی نمی‌دونم چرا نمیشه

درمیان مردمے ڪ میدوند براے زنده ماندن آرام قدم برداریم برای زندگے ڪردن✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله خدا بزودی دامن شما و همه دوستای منتظرمو سبز کنه. درکت میکنم

فقط خدا میدونه و خودم میدونم این چند روز چی کشیدم

انتظار همینجوریشم سخته

ولی اگه کلی آمپول هورمونی و قرص مصرف کنی و iui یا آی وی اف کرده باشی دیگه انتظارش پیرت میکنه

فقط خدا میدونه و خودم میدونم این چند روز چی کشیدم انتظار همینجوریشم سخته ولی اگه کلی آمپول هورمونی ...

اره منم این ماه بعد چن سال فولیکول مناسب داشتم هر روز برام یه ماه میگذره

اگه بعد یه مدت طبیعی باردار نشدی برو دکترت برات عکس رنگی بگیره شاید خدایی نکرده لوله هات بستس

ببخشید شما چند ماه اقدامید ؟

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
دارم شیاف پروژسترون مصرف میکنم

همزمان با مصرف شیاف خونریزی اتفاق نمیفته تا اینکه قطعش کنی 

به نظرم به دکترت زنگ بزن یه مشورتی بکن 

چون منم دارم قرص پروژسترون میخورم تا تمومش نکنم پریود نمیشم اگه باردار نباشم

من ۶ ساله تنبلی تخمدان دارم البته زیاد دکتر نمیرفتم

انشالا این ماه دامن هممون سبز میشه امام علی خودش حاجت مونو میده ب حرمت این ماه عزیز من می دونم 😍😍😍😍

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
فقط خدا میدونه و خودم میدونم این چند روز چی کشیدم انتظار همینجوریشم سخته ولی اگه کلی آمپول هورمونی ...

اره دقیقا خداخودش دامن هممون و سبز کنه انشاالله

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲