2777
2789
عنوان

اونایی که تو اقدامن و منتظر موعدشون که بیبی چک بزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 41 پست
من چهارساله اقدامم هیچی نه خوردم نه تقویت کردم خودمو خسته شدم،فقط دیگه امیدم بخداست همین

انشالله  ولی اگه دکتر هم نمیری حداقل کیت تخمکگذاری بگیر استفاده کن که ببینس تخمکگذادی داری یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲سال اقدامم نه چیزی خوردم نه تقویت کردم فق منتظر معجزه ام

منم واقعا منتظر معجزه ام دیگه خستم از فشارای اطرافم حرفای اطرافم هرماه باکلی امید تقویت کن اقدام کن اخرشم هیچی😔😔

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
منم همش گشنمه حس میکنم تلقینه منم چهارشنبه قراره بیبی چک بزنم انشالله  چهارشنبه پوعده منم هست ت ...

آخه گرسنگی من دیگه از تلقین گذشته 🤣🤣🤣🤣

خودمم کلافه ام چرا اینجوری شدم چون ماه های قبل پادرد و دل درد و کمردرد میگرفتم از ۱۰روز قبل پریود ولی این ماه علائمم فرق کرده 

این ماه دیگه ...
انشالله  ولی اگه دکتر هم نمیری حداقل کیت تخمکگذاری بگیر استفاده کن که ببینس تخمکگذادی داری یا ن ...

من همش اقدامم عزیزم نیاز به کیک ندارم ،موعد تخمک گذاریمم میدونم

نه از لانه گزینی گذشته دیگه ۱۷ روز پیش iui کردم میخواستم فردا برم آزمایش لکه بینیم هی داره بیشتر ...

عزیزم انشاالله خدا بزودی دامن شما و همه دوستای منتظرمو سبز کنه. درکت میکنم

هو وقت قسمتت باشه خودش میده😉

شما عکس رنگی رفتی؟ من اگه زبونم لال خدا نیاره اون روزو 😂😂 این ماهم باردار نباشم ماه دیگه عکس رنگی می رم 😔😔😔😔😭😭😭😭😭

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤
شاید لک لاله گزینیه چن وقت به موعدت مونده؟

نمیدونم موعدم کی هست

آخه من پریودم شدیدا نامنظمه

دارم شیاف پروژسترون مصرف میکنم ولی دیگه امیدم از دست رفت

نه این که دیدم از لک لانه گزینی بیشتره

من فولیکول مناسب دارما ولی باردار نمیشم شوهرمم سالم پری هامم منظم 😕😕😕 ماه پیش سونو داده بودم این ...

اگه بعد یه مدت طبیعی باردار نشدی برو دکترت برات عکس رنگی بگیره شاید خدایی نکرده لوله هات بستس