2777
2789
عنوان

* کلوب دوستای متولد دهه 70*

| مشاهده متن کامل بحث + 15528 بازدید | 2513 پست
زیتون جون نمیدونم فعلا که سز رو ممنوع کردن دکتر وقت نمیده این هفته مشخص میشه اگر سز نشه مجبورم برم طبیعی
«لا حَوْلِ وَلا قُوَّةَ اِلْا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظیم وَ صَلَّ الله ُ عَلی مُحَمَّد وَ آلِهِ الطّاهِرینَ»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جااااااااااااااااااااااانم بخورمش خیلی نازه سید مجتبی خدا حفظش کنه
«لا حَوْلِ وَلا قُوَّةَ اِلْا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظیم وَ صَلَّ الله ُ عَلی مُحَمَّد وَ آلِهِ الطّاهِرینَ»
مهنازی طبیعی اونقدام که میگن وحشتناک نیست من که آخراش کلا خواب بودم
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
سلام نیلوفر جون دلم برات تنگ شده بود چه خبرا؟ خبر خوش نداری برامون؟ درست شد کارهاتون؟ مامانت اینا راضی شدن؟
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
منم دلم برات تنگ شده زیتون جون:-( کارهامون درست نشد کلا بهم خورد همچی:'( نابود شدم:'(:'(:'(
فروش عروسک های دستبافت و تزیینات نمدی و گل های کریستالی و دامن توتو شماره تماس 09195379854 تاپیکم: http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1193115&postID=46932679
نیلوفر جونم همیشه خدا بهترینا رو برای بنده هاش انتخاب میکنه به این ایمان داشته باش عزیزم
سلام تابان جون خوش اومدی عزیزم به جمعمون یه معرفی کوچولو بکن اگه خواستی