2777
2789
عنوان

* کلوب دوستای متولد دهه 70*

| مشاهده متن کامل بحث + 15528 بازدید | 2513 پست
الحمدلله اره خوبه. چندتا عکس جدید ازش گذاشتم تو سایت تو چطوری؟ نی نی مرضی دنیا اومد؟ چند وقتشه؟ کجا زایمان کرد؟
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟ دلم حسابی براتون تنگ شده نیکای گلت خوبه؟ 

منم از وقتی شما رفتین دیگه سال به سال میام نی نی سایت

خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
سلام عزیزم خوبی؟ دلم حسابی براتون تنگ شده نیکای گلت خوبه؟  منم از وقتی شما رفتین دیگه سال به س ...

فدات زیتوووون جونم خوبیم ماهم شکر نیکا خوبه پسملی تو چطدره بچه ها همه خوبن سلام میرسونن

دخترای قشنگم نیکا و نورای من دوستتون دارمممم