2777
2789
عنوان

* کلوب دوستای متولد دهه 70*

| مشاهده متن کامل بحث + 15546 بازدید | 2513 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من هر کار کردم نتونستم لینک رو بذارم اینجا میگه از عبارات نامناسب استفاده شده میرم تو کلوب مون اونجا لینک رو میذارم اگر شد از لینک اونجا وارد شید
«لا حَوْلِ وَلا قُوَّةَ اِلْا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظیم وَ صَلَّ الله ُ عَلی مُحَمَّد وَ آلِهِ الطّاهِرینَ»
بچه ها ادرس لینک ت لگرام رو گذاشتم تو کلوبمون این هم ادرس کلوبه روی لینک بزنین و share کنین از طریق تل گرام وارد گروه بشین
«لا حَوْلِ وَلا قُوَّةَ اِلْا بِاللهِ الْعَلِیِّ الْعَظیم وَ صَلَّ الله ُ عَلی مُحَمَّد وَ آلِهِ الطّاهِرینَ»
تکتمی منتظرتم بیاین بچه ها جون سعی کنین خودمون باشیم تو گروه افرادجدید رو عضو نکنین همون دوستای قبل باشیم
سوده جون اگر شماره بچه ها رو داری دعوتشون کن تل گرام تل گرام هم بیان ببینیمشون اونجا هم مثل واتس اپه
سلام نرگس جون شما هم بیاین تل با هم باشیم میتونین گروه تل گرام رو هم داشته باشین و اونجا هم با هم باشیم
سلاممم ماشالا به نینیااااا بزرگ شدن
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
زیتون جون دستشو ببندم میکشه منو دیشب خوابش میومد گیج خواب بود یه ساعت تموم تکون دادمش اما نخوابید که دیگه باید ساخت
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)
بیاید تل گ رام دیگههه سوده لینکشو‌ منم زدم ارور داد بعد درست شد