2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم اومدم تو یه اتاق دیگه

564 بازدید | 29 پست

اومدم تو یه اتاق دیگع مثلا نمیخام برم پیشش بیاد دنبالم البته اومد نرفتم دارم از ترس تو خودم میمیرم چیکار کنم حواسم پرت شه نرم پیشش عوضی فک کنم رفت خوابید

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا برو کنارش بخواب

عمرا کاری ک کرده قابل بخشش نی

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

واا ترس داره! یه اتاقی دیگه. یه خونه که فاصله نداری

بابا صدا میاد همش 

مردا موجودات بی احساسین

حتی اگ خودشونم مقصر باشن میگن ما مریم مقدسیم مشکل از توعه

وقتیم قهر کنیم شاید فقط یبار بیاد بگه یا شاید نیاد کلا دنبالت. 

هرکی گفت شوهرم نازمو میکشه چصی. میاد باور نکن

حالا دعا کنید خوابش نبرده باشه بیاد دنبالم باز

مردا موجودات بی احساسینحتی اگ خودشونم مقصر باشن میگن ما مریم مقدسیم مشکل از توعهوقتیم قهر کنیم شاید ...

اره واقعا

باورم نمیشه بدون من خوابش برده 

برو دستشویی یا برو آب بخور شاید اومد منت کشی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
برو دستشویی یا برو آب بخور شاید اومد منت کشی

اگ خوابیدع بود چی

اگ خوابیدع بود چی

اینقد سرو صدا کن بذار بیدار بشه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.