2777
2789

برادرم متاسفانه معتاد شده و فرستادیمش کمپ

بابام گریه میکرد 

من دلخوشی دادم گفتم خودتو نارحت نکن انشاالله خوب میشه و ترک می‌کنه ولی مام باید کمکش کنیم 

بابام بعد کمی گفت من هیچ کمکی بش نمیکنم حتی اگر بکشنم 

منم گفتم شما باعث و ب ا نی اعتیاد شی اینقدر تحقیرش کردی،کنترلش کردی،ترسوندیش،اعتماد بنفسشو گرفتی و...پناه آورد ب مواد

بابام داد زد تو دروغ میگی من بهترین پدر دنیا بود چزا تهمت میزنی بم چرا دروغ میگی و ...

منم تمام کارای ک بامون کرده بود و گفتم و بارها بش گفتم بی عقل و نادان(چون همیشه مارو بی عقل و نادان میدونست)

مثلاً 

تو برای همه دست و دلباز بودی برای ما خسیس

همیشه تو خونه دعوا درست میکردی

بارها جلو ما مادر و زدی

طوری با ما رفتار کرده بودی ک اصلا بات راحت نبودیم و نیستیم و...و...

خداوکیلی کی مقصره

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر بود دخالت نمیکردی پدر ها اونم یکم مسن تر نمیخوان کسی بهشون بگه اشتباه کردی و حقیقتا اوضاع رو بدتر میکنه 

بدترین پدر مادر ها هم زحمت هایی کشیدن 

هیچ کسم مقصر نیست شما منطقی حبت کردی ایشونم نمیتونه غرورش نمیذاره قبول کنه باید صبوری کنی و از راه دیگه ای وارد شی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ولی اینا دلیل نمیشه بری معتاد شی

ببخشیدا ولی این چیه یاد گرفتین ک این دلیل نمیشه معتادشی این دلیل نمیشه خیانت کنی یعنی ک چی؟ ادمیزاد مگه از فولاده شرایط ادمارو تغییرمیده .هرکی یه کششی داره 

اگرباز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️‍🩹

ببخشیدا ولی این چیه یاد گرفتین ک این دلیل نمیشه معتادشی این دلیل نمیشه خیانت کنی یعنی ک چی؟ ادمیزاد ...

آهان یعنی هر کی تا یه ذره ناراحت شه ، بره معتاد شه ؟

آره ؟

دنبال مقصر نگردین

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

ولی دنبال مقصر نباشین با دنبال مقصر بودن چیزی درست نمیشه الان نیاز ب ارامش و همدلی دارین از خدا میخام ک داداشت سالم و سلامت ب زندگیش ادامه بده 

ما درگیر این بلا بودیم و متاسفانه بدترین اتفاق ممکن برامون افتاد 

تو خونواده های ایرانی 90درصد باباها همینجورین