2777
2789

مبارکه خیلی خوشگله 

یکی از قشنگ‌ترین تعریف‌هایی که در مورد نبود یار شنیدم این بوده:«قلبم مملو است از حضورت، درحالی‌که تو در غیبت به سر میبری.»🙂🍃پرسیدن با دنیا عوضش میکنی گفتم مگه میشه خودشو با خودش عوض کرد...!:)❤️ایمان داشته باش به فردایی که بعد از یک شب تاریک می آید🖤🌱یادتون نره نگهداشتنِ حرمتِ کسی که دوستش داری،هزار برابر از گفتن دوست دارم با ارزش تره🤗💙رفتن آدمها از زندگیت به ارزش آدمهایی که موندن اضافه میکنه●😅🖇این روزا آدما یه جوری ساده میگذرن و یادشون میره، که انگار امتحان بودیم و پاسمون کردن و دیگه بعدشم که کی یادش میمونه برای امتحان چی خونده بود اصلا...!😐😴من نمی دانستم معنی هرگز را تو چرا باز نگشتی دگر....؟!🙃💜!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنجامین هم خیلی دوست دارم. سخته شرایط نگهداریش؟

بنجامین نور خوب میخواو و به جابجای حساس هس یعنی جای معبن بذاریش و جاشودبگه عوض نکنی و اگه خریدی گلدونشم فعلا عوض نکن تا به شرایط خونتون عادت کنه.نوز غیر مستقبم خوب میخواد و خاک کامل خشک شد اب دا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
حسن یوسف خیلی آفت میگیره

باید چیکار کنم؟ شوهرم گفت اگه خشکش کردی دیگه برات گلدون نمیخرم. اخه سابقم خرابه تا حالا کلی گلدون خشک کردم 😁

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
بنجامین هم خیلی دوست دارم. سخته شرایط نگهداریش؟

نه سخت نیس فقط جاش باید ثابت باشه همیشه 

این حسن یوسفتم بزار جایی ک نور زیاد بهش بخوره

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
باید چیکار کنم؟ شوهرم گفت اگه خشکش کردی دیگه برات گلدون نمیخرم. اخه سابقم خرابه تا حالا کلی گلدون خش ...

اگه اینجوره عزیزم کاش یه گل مقاوم میگرفتی😁

ایشاالله ک بمونه برات

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
بنجامین نور خوب میخواو و به جابجای حساس هس یعنی جای معبن بذاریش و جاشودبگه عوض نکنی و اگه خریدی گلدو ...

یعنی میشه تو هال بزارم یا حتما باید نزدیک پنجره باشه؟ اخه هال ما پنجره نداره فقط اشپزخونه پنجره داره

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
مبارکه. قشنگن ولی من دوست ندارم چون زود پیر میشن😁عمرشون کمه

باید سریع تکثیر کنی دیگه

یعنی میشه تو هال بزارم یا حتما باید نزدیک پنجره باشه؟ اخه هال ما پنجره نداره فقط اشپزخونه پنجره داره

نه عزیزم نردیک پنجره نور خوب داشته باشه بایر باشه چون نورش کم باشه برگش میریزه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم