خانما کیا بچه هاشون خانما کیا بچه هاشون امسال باید می رفتن پیش دبستانی ولی به خاطر شرایط کرونایی نرفتند ولی مهرماه باید برن کلاس اول..... من پسرم امسال باید بره کلاس اول ولی چون پیش دبستانی نرفته خیلی میترسم که از بقیه بچه ها عقب افتاده باشه کسی هست که شرایط منو داشته باشه
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دخترم امسال باید ب ه پیش دبستانی ک ثبت نام نمیکنم خودم یسری کتابای پیش گرفتم باهاش کار میکنم چن ...
ینی از طرف مدرسه بهش گفتن بره یکماه پیش دبستانی
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
از بچه ها عقب بیوفته؟ وقتی شما بچت نرفته پیش دبستانی قاعدتا بچه های دیگم نرفتن بخاطر کرونا چجوری میش ...
آخه شنیدم چند نفر بچه هاشونو فرستادن یک کلاس خصوصی یا براش معلم خصوصی گرفتن
من دخترم امسال باید ب ه پیش دبستانی ک ثبت نام نمیکنم خودم یسری کتابای پیش گرفتم باهاش کار میکنم چن ...
عزیزم میشه بگی چه کتابهای گرفتی من اعداد رو تا یه جایی یادش دادم تا تقریبا عدد ۱۰۰ ولی حروف الفبا رو خیلی بلد نیست میشه بگی چ کتابهای گرفتی من برم بگیرم تا قبل از مدرسه ها باهاش کار کنم
تو یه مدرسه ای بچتو ثبت نام کن که از این جنگولک بازی در نیارن خانواده هاشون🙄
😂😂