2777
2789
عنوان

کیست سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 8908 بازدید | 38 پست
ممنونم ازتون،دکترزنان هستن؟یامتخصص سینه

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
طفلک خدارحمتش کنه

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کیست سینه داشتم دکتر قرص گل مغربی داد خوب شدم کیست رحم هم داشتم تا یک ماه گل زرد باشیر قاطی کردم ...

سلام عزیزم روزت بخییر ببخشید

گل مغربی و چطوری مصرف میکردین؟ و از کجا میشه خرید؟

الان بلاخره چی شد من نفهمیدم نوره خوبه یا واجبی؟ بعد فقط به سینه و شکم بذاریم یا زیر بغل و بیکینیم ب ...

نوره همان واجبی هست اما از نوع مرغوب که ارسنیک نداره، در واقع نوره ای که طب سنتی میگه و۰برای همه سرطان ها از جمله سرطان رحم و تخمدان و هم کیست ها موثره، نوره زرنیخ هست که عطاریهای خوب و اونا که واسه مطب ها طب سنتی هستند دارند. زرنیخ همان ماده توی داروی شیمی درمانی هست که باعث ریزش مو میشه. واسه همین بعنوان موبر ازش استفاده میشه توی واجبی 

سلام درود به عزیزان فقط خواستم یه کمکی به دوستان بکنم یه طب سنتی که کارش خیلی عالیه برای...کیست سینه... تیرگی بدن...  که خیلی عالیه جواب عالی گرفتم تنبلی تخمدان اگزما پسوریازیس اگزما قارچ پوستی  مشگل دارن کارشون معجزه واقعا هست این هم شمارشه 09390265886