2777
2789
عنوان

کیست سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 8908 بازدید | 38 پست

من کیست سینه نه ولی کیست رحم دو نفر رو دیدم تو یه مدت کوتاه ۴۰ روزه تا ۲ ماهه خام گیاهخواری از بین رفته 

یکیش پیج اینستا hamhamvegan رو ببین هایلایت قبل و بعد و بهبوی هاش رو و سبک زندگیشو بنظرم امتحانش می ارزه و اینکه سختم نیس خیلی هم خوش میگذره همش باید میوه و اسموتی و ابمیوه و مغز و سالاد و مواد سالم بخوری

بخدا مامانم خیلی حرصی بود مریضی گرفت مریضی دومشم ی کیست خیلی ساده داشت پدرش باماشین اتیشرفت سوخت انق ...

طفلک مادرت انشالله همیشه سلامت باشه،منم اینجوریم سعی کردم خونسردباشم ولی یه سری حرفای خاله زنکیو یه سری آدماباعث اعصاب خوردی میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هرپزشکی قابل اعتماد نیست باید بری جایی که همه قبولش داشته باشن و کاربلدباشه اگرتهرانی میتونم ی ...

ممنون میشم بگی،من اشتباه کردم کیستوبرداشتم یکی بودبعدمادرم گفت آقای دکترتموم شددیگه درنمیاره؟دکتره گفت انشالله که دیگه درنمیاد،این یدونه شد یه عالمه کیست،جراحی باعث تحریکش شد

طفلک مادرت انشالله همیشه سلامت باشه،منم اینجوریم سعی کردم خونسردباشم ولی یه سری حرفای خاله زنکیو یه ...

دقیقامن الان ی هفتس سرحرفای این و اون زندگیم دعواست خداباعث و بانیاشو لعنت کنه  

رنگ ولایتhaircolorist
عزیرم استادمادرم دکترطب سنتیه مسگ برای جلوگیری ازکیست نوره(واجبب نها)نوره بخرید بزارید روبدن فقط روس ...

الان بلاخره چی شد من نفهمیدم نوره خوبه یا واجبی؟ بعد فقط به سینه و شکم بذاریم یا زیر بغل و بیکینیم بذاریم خوبه؟

الان بلاخره چی شد من نفهمیدم نوره خوبه یا واجبی؟ بعد فقط به سینه و شکم بذاریم یا زیر بغل و بیکینیم ب ...

نوره عزیزم رو کل بدن دیگ میشه گزاشت فقط روشکم وسینه چون پوستش نازکه فقط دودیقه باشه 

رنگ ولایتhaircolorist
دقیقامن الان ی هفتس سرحرفای این و اون زندگیم دعواست خداباعث و بانیاشو لعنت کنه  

بعضیاازعمدباعث ناراحتیه آدمن ازعمدمیگن ناراحتت کنن،محل نده فردامریض شی اونامیان کمکت مگه تازه خوشحالم میشن،من سعی میکنم غصه نخورم گلاب واسطوخودوسم میزنم به بینی وبالشم،ماهازودرنجو حساسیم واسه همین این مریضی اومدسرراغمون

ممنون میشم بگی،من اشتباه کردم کیستوبرداشتم یکی بودبعدمادرم گفت آقای دکترتموم شددیگه درنمیاره؟دکتره گ ...

متاسفانه بعضی پزشک ها فقط براشون پول مهمه....

دکتر ناهید نفیسی _مطبش پاسداران فکرکنم یکشنبه ها و چهارشنبه ها هست_پیج اینستاش هم dr.nafissi

اقوامم پیشش رفتن راضی ان🙏🏻

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
بعضیاازعمدباعث ناراحتیه آدمن ازعمدمیگن ناراحتت کنن،محل نده فردامریض شی اونامیان کمکت مگه تازه خوشحال ...

منم یسره مریضم بخدا تازه شوهرادمم طرف فامیلاشه ی درصد طرف من نیس میگ طرف خانوارموبتونمیدم انقدرازش رنجیدم حتی نگاهشم نمیکنم 

فقط فهمیدم چون خلم و جواب نمیدم همه سوارم میشن وتیکه میندازن 

رنگ ولایتhaircolorist

زندایی من یک عمر میرفت دکتر و درکنارش طب سنتی

به خیال خودش هم مشکلش اوکی شده

۶ ماه پیش فهمید سرطان بدخیم داره و دوهفته پیش فوت شد

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
منم کیست سینه داشتم دکتر قرص گل مغربی داد خوب شدم کیست رحم هم داشتم تا یک ماه گل زرد باشیر قاطی کردم ...

خداروشکر،قبلا قرص گل مغربی میخوردم،بایدبگیرم بازبخورم،من فقط کیست سینه دارم