سلام من ازوقتی سنم ۱۹اینابودفهمیدم کیست سینه دارم اول یکی بودبعدگفتن جراحی،اشتباه کردم ودکترخارجش کرد،چون یکی تبدیل شدبه تعدادزیادکیست سینه واسه هردوسینه،بعدگفتن طوری نیستوسینه هات غده خیزن،بعدازدواج وبچه دارشدن،شیردادن باعث شدیه سینم کامل کیستاش بره ولی اون یکی هنوزچندتاکیست بزرگ دارم،مجردبودم ساختمان پستان رفتم وواقعادکتراش حالیشون نبودفقط می گفتن بزرگ شدن کیستات بیاجراحی نن دربیاریم،دیگه چندسالی هست نرفتن،کسی هست درمان شده باشه کیست سینش؟چطوری؟
من کیست سینه نه ولی کیست رحم دو نفر رو دیدم تو یه مدت کوتاه ۴۰ روزه تا ۲ ماهه خام گیاهخواری از بین رفته
یکیش پیج اینستا hamhamvegan رو ببین هایلایت قبل و بعد و بهبوی هاش رو و سبک زندگیشو بنظرم امتحانش می ارزه و اینکه سختم نیس خیلی هم خوش میگذره همش باید میوه و اسموتی و ابمیوه و مغز و سالاد و مواد سالم بخوری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین هرپزشکی قابل اعتماد نیست باید بری جایی که همه قبولش داشته باشن و کاربلدباشه اگرتهرانی میتونم ی ...
ممنون میشم بگی،من اشتباه کردم کیستوبرداشتم یکی بودبعدمادرم گفت آقای دکترتموم شددیگه درنمیاره؟دکتره گفت انشالله که دیگه درنمیاد،این یدونه شد یه عالمه کیست،جراحی باعث تحریکش شد
دکتر ناهید نفیسی _مطبش پاسداران فکرکنم یکشنبه ها و چهارشنبه ها هست_پیج اینستاش هم dr.nafissi
اقوامم پیشش رفتن راضی ان🙏🏻
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
۶ ماه پیش فهمید سرطان بدخیم داره و دوهفته پیش فوت شد
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)