2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حرفا چیه 

بنظر من درست اینه : مرد اگر عاشق باشه هیچوقت با گفتارش یا رفتارش خانمشو ازرده نمیکنه

استارتر سعی کن اینجوری باشی

There is GOD💚💚💚   ..                                               

دختری ک عاشقشی اونم دکتره؟؟

ولی من درکت میکنم اسی مردها اگ عاشق بشن روزی ک میمیرن عشقشون تموم میشه.!!

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
دختری ک عاشقشی اونم دکتره؟؟ ولی من درکت میکنم اسی مردها اگ عاشق بشن روزی ک میمیرن عشقشون تموم میشه. ...

نه عشق هم بلاخره با بی مهری !سرد میشه...

اگ برگرده دختره میفهمه.

البته اگ قبلش  تو مدت جدایی واقعا مُرده باشه

بعد برگشتش اول ذوق میکنه! ولی یکم که میگذره میفهمه همه ی اینا ظاهر سازیه کوره ی  عشقش دیگه حرارتی نداره

تجربه کردم که میگم😞

این حرفا چیه  بنظر من درست اینه : مرد اگر عاشق باشه هیچوقت با گفتارش یا رفتارش خانمشو ازرده نم ...

ناو عشق یه مرد اون طور بروز میکنه

غیرت که میگن! این یه چیزی فوق اونه

بیشتر خودخواهیِ عاشقانه هست تا همون غیرت

اه این تاپیک بدجوری عصابمو خورد کرد 

یاد خاطرات بدی افتادم 🤦🏼‍♀️

یه چیزی میگم 

از متدین و معتقدین یه دردتون میخوره..

بدونین که خدا خودش همه چیزو از قبل با عشق براتون فراهم کرده..اگ این دختر نشد حتما یکی بهتر براتون تعیین شده..شما الآن باید لیاقت خودتون رو نشون بدین

برین نماز امام زمان بخونین بهش التماس کنین (توصیه ایت الله جاودانه ) بگین من به بن بست رسیدم..نمیتونم دل بکنم‌ دنیا و اخرتم داره خراب میشه(خلاصه خودتون بهتر میدونین)..بگین اگ کمکم نکنین من به کی پناه ببرم  ؟!کیو دارم که به دادم برسه و از این منجلاب نجاتم بده؟! ..

یه درجه بالاتر و سخت ترش ، بگین من دیگه اون دخترو نمیخوام ولی نمیتونم فراموشش کنم میخوام بخاطر شما بگذرم چطور میشع کمکم نکنین؟!..

اه این تاپیک بدجوری عصابمو خورد کرد  یاد خاطرات بدی افتادم 🤦🏼‍♀️ یه چیزی میگم  از ...

من خودم با خاطرات دارم زجر میکشم. کلی خواستم و سعی کردم ولی سخته خییلی