2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه سینی فر رو گذاشتم طبقه پایین توستر

با پارچ کوچک داخل سینی فر تا سر آب ریختم کاملا پر بشه تا لبه ی سینه پر از آب بشه

بعد درجه رو آخرین درجه گذاشتم ، المنت بالا و پایین رو روشن کردم به مدت یه ربع توستر خالی گرم بشه

و در این یک ربع هم اون آب داخل سینی گرم میشه  (این آب برای اینه که حین پخت جوجه آب زیر جوجه باشه و بخار کنه تا جوجه خشک نشه

حتما داخل سینی تا سر آب بریزید چون که آب زیاد باشه بهتر بخار می کنه و جوجه ها اولش آب میندازه و نرم و مغز پخت میشه اگه آب کم باشه کمتر بخار میکنه و جوجه ها خشک میشه داخلشم نمیپزه  و اینکه اگه یه دور جوجه پخت و بازم خواستید جوجه بذارید داخل توستر بپزه خب آب سینی بخار کرده و کم شده ، بهتره آبش زیاد باشه با  یه پارچ کوچک  آب داغ از شیر آب پر کنید و آروم بریزید داخل سینی تا دوباره پر از آب بشه و بعد بقیه جوجه ها رو بپزید



و اینکه سینی فر رو پر از آب می کنید برای این هم خوبه که چون مواد و چربی جوجه قطره قطره می چکه و اگه زیرش آب نباشه میسوزه چربی ها بو خونه رو بر میداره ، اگه آب باشه داخل سینی بعد از پختش راحت پاک میشه با اسکاچ چون قطره های چربی نسوخته و خیسه ، زود پاک میشه

( دستکش فر بپوشید تا یه وقت دستتون نسوزه) سینی توری رو بذارید طبقه وسط توستر


 بعد جوجه ها روبگذارید روی سینی توری ،  ،اینکه درجه هم روی همون آخرین درجه بمونه و المنت بالا و پایین همزمان روشن بمونه و زمان رو روی ۴۵ دقیقه بگذارید ، زمانشم چشمی خب میشه نگاه کرد هر وقت پخت یعنی یکم برشته شد ، فقط حین پخت هروقت دیدید روی جوجه برشته شده پشت و رو کنید اونورشم برشته بشه 

مخلوط کره آب شده و زعفران دم کرده و آبلیمو هم آخرش بزنید تا نرم تر و خوشمزه تر و خوش رنگ تر بشه 

طعمش متفاوت تر از جوجه زغالیه ؟ یا فرق نداره؟ منم دوس دارم تو توسترم بپزم ولی میترسم بدمزه شه

خیلی خوشمزه میشه ، فقط اینکه درجه اش رو نمیدونم برای توسترمن که با این درجه خوب بود گذاشتم آخرین درجه

طعمش متفاوت تر از جوجه زغالیه ؟ یا فرق نداره؟ منم دوس دارم تو توسترم بپزم ولی میترسم بدمزه شه


داخل توستر چیا می پزی ، من کیک ، پیتزا ، شیرینی ، فطیر هم پختم خوب شد 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز