2777
2789
عنوان

خانومای شمالی یه لحظه

222 بازدید | 21 پست

خواهرم میخاد با یه پسر شمالی ازدواج کنه و الان تو مرحله پیشنهاد ازدواج و ...هست..میشه بیایین از رسم و رسوم تو مراسم و عروسی و جهیزیه و کلا توصیح بدین

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مااینجوری هست که‌اول  دوماد میره خواستگاری یه انگشترمیبرن برای عروی وصحبتاشونومیکنن وراجب مهریه حرف میزنن

بعد یه روزدیگه خونواده دوماد میرن خونه عروس یه طلامیخرن و گوشت گوسفندو.....یه سری وسایل دیگه...کلابیشترچیزابه گردن‌دوماده😂والامااین سمتاکه‌هستیم هزارچی میگیرن نمیدونم‌کدومشونوبگم.

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
ما گیلانیم،ما خیلی اپدیتو و انلاینیم رسم عجیب غریب و خاصی ندارم خواسگاری،بله برون،عقد،پا گشا،عروسی،پ ...

رسم جهیزیه و طلا و عروسی رو بیشتر بگو

ما گیلانیم،ما خیلی اپدیتو و انلاینیم رسم عجیب غریب و خاصی ندارم خواسگاری،بله برون،عقد،پا گشا،عروسی،پ ...

کجای گیلانی خانواده همسرم گیلانی هستن پاتختی هم دارن درصورتی که مارسم نداشتیم برای من گرفتن دوتازن داداشای خودمم شمالی هستن گرفتن

سمت ما ۴ کالا بزرگ با پسرس .عروسی با پسرس .بله برون و پاتختی هم داریم .

کدوم کالاها...فرقی نداره ؟؟

دوستان کلا میدونم شمالی ها و ایرانی ها خوبن..ولی میگم مثلا اخلاق خاصی اون منطقه ندارن ؟؟یا ویژگی منفی

رسم جهیزیه و طلا و عروسی رو بیشتر بگو

میگم ک،کالای بستگی ب طرفین داره معمولا ۴تا یا سه تا زرنگاش ۵تا با داماد میزارن ،طلام حداقل ی سرویس بقیشم با توافق و وضع مالی داماد،عروسیم خب وضع داماد تا هرجا بکشه

طلا سرویس کامل پسر برا عروسی میخره .دختره هم زنجیر طلا برا پسرع میخرن .

زنجیر بعلاوه حلقه و ساعت دیگه؟؟