2777
2789
عنوان

خانومای شمالی یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 21 پست
میگم ک،کالای بستگی ب طرفین داره معمولا ۴تا یا سه تا زرنگاش ۵تا با داماد میزارن ،طلام حداقل ی سرویس ب ...

کدوم کالاها..سمت ما سرویس چوب یخچال ظرفشویی و فرش هست شما چی

السلام علیک یا بقیه الله ًعجل الله تعالی فرجه ًبه جمعمشق انتظار 👉بپیوندید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای گیلانی خانواده همسرم گیلانی هستن پاتختی هم دارن درصورتی که مارسم نداشتیم برای من گرفتن دوتازن د ...

اونا کلاس میزارن براتون🙃رشت خیلی جاها گیلان تو خاندان ما وصلت کردن اصلا ماتختی نداشتن

یه همچین تاپیکی زده شد دعواشد افتضاح بهتر زیاد جزئیات نپرسی

وای من ندیده بودم..آخه آدم وقتی داره تحقیق میکنه طرف باید حقیقت رو بگه..مثلا به ما استان سمنانی ها میگن خسیس..ولی آیا همه ی ماها خسیسیم نه بابا..ولی بزرگترین سرمایه ها تو بانکهای استان ماهست میگن..یعنی مال اندوز هستیم خدایی دیگه..با احترام به همه هم میهنانم

سمت ما ۴ کالا بزرگ با پسرس .عروسی با پسرس .بله برون و پاتختی هم داریم .

حنابندون چی؟؟هزینه های جشن عقد چی..مثلا سالن لباس آتلیه ماشین پذیرایی؟؟