2777
2789
عنوان

کسانی که عمل اسلیو کردن لطفا بیاین🤕

28051 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها لطفا نگید انجام نده و فلان..فقط کسانی که انجام دادن بگن برگشت داشتن یا نه اگر آره بگید بعد چند وقت و چقدر ..دکتر شیراز میشناسید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دکتر شیراز نمیشناسم ولی مهسا اینجا انجام داده 

اسلیو عکساشم گذشت خیلی خوب لاغر شده

الان نمیاد سایت باردار و اینا

بعد یجام خوندم که یه مقدار برگشت داره 

@chaqaloo  

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

من ۸ ماه پیش انجام دادم با دکتر عبدالحسینی تهران

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چطور بوده تا الان راضی هستی .یکم توضیح میدی

بله حتما 

خیلی خیلی خیلی خیلی راضی ام از وزن ۹۲ با قد ۱۶۶ رسیدم به وزن ۶۴

بیمارستان نیکان عمل کردم یک شب بیمارستان بودم و فرداش مرخص شدمحدود ۱۰ روزم خونه استراحت کردم 

آزمایش های قبل عمل آندوسکوپی، آزمایش خونه کامل و سونوگرافی بود

مجموع هزینه های عمل یعنی ازمایش ها و هزینه عمل و داروها حدود ۴۲ میلیون شد 

آزمایش سه ماهگی بعد عمل و ۶ ماهگی هم دادم

تنها چیزی ک ب نظرم نقطه منفی عمل بود ریزش مو که اجتناب ناپذیره

شما چند کیلویی و قدت چقدرا؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من میگم اگه بخوای بعدش همه عمر رژیم باشیم و ورزش کنیم تا برنگرده خب چ فایده داشته پس 

ببین این عمل در واقع یه فرصتیه ک شما بتونی عادت های بد غذاییت و ترک کنی 

نیاز به رژیم دائمی و ورزش دائمی نیست ولی اگر زیاده روی کنی و اندازه حجم قبل غذا بخوری بعد دو یا سه سال باید منتظر بازگشت وزن باشی 

بله حتما  خیلی خیلی خیلی خیلی راضی ام از وزن ۹۲ با قد ۱۶۶ رسیدم به وزن ۶۴ بیمارستان نیکان عمل ...

من ۱۷۰ کیلو با وزن ۱۱۰ فقط نگران برگشتش هستم چون کسی ندیدم که مدت زیادی انجام داده باشه مثلا ۷ سال که ازش بپرسم..همه جا اینقدر گرونه؟ 

من ۱۷۰ کیلو با وزن ۱۱۰ فقط نگران برگشتش هستم چون کسی ندیدم که مدت زیادی انجام داده باشه مثلا ۷ سال ک ...

من یکی از دوستام ۴ ساله انجام داده برگشت وزنش زیاد نبوده ۵ کیلو اضافه کرده