2777
2789

دیدین هر دوره ای خصوصیات خودش رو داره و تفکراتی داری که فکر میکنی هیچوقت تغییر نمیکنه ولی بعدا کلا ذهن و بلوغ و تصمیماتت فرق می‌کنه.مثلا تا وقتی نوجوان بودیم رویایی فکر می‌کردیم همه دوست داشتیم مهاجرت کنیم مشاغل عجیب غریب داشته باشیم و خیلی هول جنس مخالف بودیم.از 20 سالگی به بعد چطوریه؟ همینطوری تا سن های بیشتر بگین فکر آدم چه فرقی میکنه درباره ازدواج و زندگی و خدا و... تو سن بالاتر غمگین تر میشیم یا شادتر؟ هنوز به خودکشی فکر میکنیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴۰ سالمه اگه بخام نصیحتت کنم حتما مستقل شده و یا تا ۳۰ ازدواج کن بعضی پدر مادرا تو پیری دشمن بچه هاشون می شن البته نه همه فقط تا ۳۰ از تو خونه پدر مادرت برو یا با ازدواج یا کار کن خونه بخر 

من ۴۴ هستم  

تازه یادم افتاده آرزوهامو تیک بزنم 

امسال دانشگاه ثبت نام کردم 

رانندگی یاد گرفتم و بدون ترس رانندگی میکنم 

سراغ آرایش دیگه اصلا نمیرم یه ضد آفتاب و یه رژ 

درگیر این نیستم پشت سرم کی چی میگه  و سعی هم میکنم زیاد وارد حاشیه نشم 

یه کم غمگینتر شدم 

دوس دارم بیشتر با همسرم وقت بگذرونم 

....

اسمم نظر همسرمه
من ۴۰ سالمه اگه بخام نصیحتت کنم حتما مستقل شده و یا تا ۳۰ ازدواج کن بعضی پدر مادرا تو پیری دشمن بچه ...

اینکه الان آدم‌غمگین و تنهایی ام بعدا بدتر میشه؟ بازم به خودکشی فکر میکنیم؟یا زندگی رو قبول میکنیم

من ۴۴ هستم تازه یادم افتاده آرزوهامو تیک بزنم امسال دانشگاه ثبت نام کردم رانندگی یاد گرفتم و بدون ت ...

من خیلی. الان غمگینم.۲۱ سالمه و افسردم.یعنی بعدا بدتر میشه؟ زندگی ارزش تجربه کردنو داره؟

اینکه الان آدم‌غمگین و تنهایی ام بعدا بدتر میشه؟ بازم به خودکشی فکر میکنیم؟یا زندگی رو قبول میکنیم

به خدا منم تنهام ولی با شرایط کنار اومدم چند سالته اگه تو بلوغی افسردگی عادیه همه می گیرند

من خیلی. الان غمگینم.۲۱ سالمه و افسردم.یعنی بعدا بدتر میشه؟ زندگی ارزش تجربه کردنو داره؟

منم تو این سن همش افسرده بودم سنم رفت بالا بهتر شدم حتما سعی کن رشته پولساز درس بخونی الان فقط پول در بیار تا به سن من رسیدی بدبخت نشی