2777
2789
عنوان

کسانی که عمل اسلیو کردن لطفا بیاین🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 28053 بازدید | 56 پست
ممکنه برگردم به وزن الانم .؟هنوز اشتهات زیاد نشده

هزینه عمل برای وزن شما با بیمه حساب میشه ک نصف هزینه رو بیمه پرداخت میکنه من آزاد عمل کردم 

بیمه تکمیلی داری؟ 

اشتهام زیاد نیست اصلا 

به وزن ۱۱۰ نه قطعا ولی همین ک از ایده آل بالاتر بره وزنت معده به مرور بزرگ میشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
هزینه عمل برای وزن شما با بیمه حساب میشه ک نصف هزینه رو بیمه پرداخت میکنه من آزاد عمل کردم  بی ...

بی ام ای من میشه ۳۵ بیمه نمیده ولی من ۳۰ تومن حساب کرده بودم ..گرون شده ظاهرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه عمل برای وزن شما با بیمه حساب میشه ک نصف هزینه رو بیمه پرداخت میکنه من آزاد عمل کردم  بی ...

پس یعنی بستنی و چیپس هم بخورم دوباره ۱۱۰ نمیشم؟😁اخه فکر رعایت تا آخر عمر برام عذابه

بی ام ای من میشه ۳۵ بیمه نمیده ولی من ۳۰ تومن حساب کرده بودم ..گرون شده ظاهرا

بی ام ای شما حدود ۳۸ میشه الان تا ۴۰ فاصله ای نداری بشی ۱۱۶ رسیدی اگه قصد عمل داری ۶ کیلو اضافه کن ک شامل بیمه بشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
پس یعنی بستنی و چیپس هم بخورم دوباره ۱۱۰ نمیشم؟😁اخه فکر رعایت تا آخر عمر برام عذابه

نباید چیزای مضر بخوری عزیزم هرچیزی ب اندازه

مادرشوهردخترعمم عمل کردخیلی لاغرشدولی بازخوردوخوردازقبلم چاقترشده الان😂😂

چه عملی؟ اسلیو؟

من فامیل نزدیکم انجام‌داده

نزدیک ۲۰۰ کیلو‌بود یعنی قشنگ اگه عمل نمیکرد شاید الان فوت شده بود

الان ۸ ساله عمل کرده خیلی هم با عملش جنگید (کاکاوو چیپس بستنی زیاد میخورد) اما بازم نشد ۲۰۰ کیلو‌

فکر کنم ۱۱۵ کیلو الان

بیمه تکمیلی اگه نباشه جی؟

بیمه تامین اجتماعی نصف هزینه رو پرداخت میکنه اگر واجد شرایط باشید اگر بیمه تکمیلی داشته باشید یه بخشی هم بیمه تکمیلی برمیگردونه بهتون

نمیدونم اسمش ولی فکرلیپوساکشن وی همچین چیزی بود.۳۵کیلوچربیشودراوردن ولی بازتنبلی کردچاق شد

خب اون با اسلیو فرق داره اسلیو بخشی از معده حذف میشه

قسمتی از معده خارج میکنن .عمل لاغریه

عمله خوبیه من هم انجامش دادم خواهرم وبرادران همچنین

خدا جونم خدای مهربونم من میخوام حس قشنگ مادربودن رو تجربه کنم و این فقط به خواست تو صورت میگیره پس بخواه