2777
2789

بچه ها من ی سری کلیپ شیرینی پزی دارم..هزینه کردم درست کردم..نزدیک یک تومنی هزینه کردم..

الان ی پیچ بازکردم ..برای اینکه فالورها بره بالا اینارورایگان بزارم یا بفروشم این کلیپارو...چکارکنم به نظرتون؟دنبال ی منبع درآمدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نفروشم؟

عزیزم کسی کیلیپ نمیخره اینستا پره از این اموزش ها واسه جذب فالور میخای بزار فالور هات بره بالا یا حالا سفارش قبول کن یا اینکه انقدر فالور هات بره بالا تبلیغ قبول کنی

🔴🔴لایک نکن🚫🚫🚫
گفتم که😳

همه اونایی که پیج اشپزی دارن به هر حال هزینه می کنن

ولی رایگان مبزارن

بهترینشم فک می کنم معصومه رسولی باشه

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند...
بنظرتون هم این آموزش هارو بزارم هم سفارش بگیرم؟اون وقت نمیگن عهههه کلیپارو گذاشتی میریم خودمون درست ...

اموزش نزار

ولی باید یسری عکس خوشگل تهیه کنی از شیرینیات

بعوم بفرستی برای بالاگرا

که اونا تیلبغت کنن

چون حقیقتش از این شیرینی پزا زیاده تو اینستا

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند...
بنظرتون هم این آموزش هارو بزارم هم سفارش بگیرم؟اون وقت نمیگن عهههه کلیپارو گذاشتی میریم خودمون درست ...

فقط سفارش بگیر بعردا ک جا افتادی اموزش بذار و کسایی ک ثبت نام میکنن کلیپارم بده

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸