2777
2789
عنوان

جهیزیه

291 بازدید | 31 پست

سلام به نظرتون برا جهیزیه یخچال ساید بهتره یا دوقلو؟؟ 

خیلیا میگن دوقلو بگیر چون هم فریزرش مرتب تره هم کلا جا داره ولی ساید میگن خیلی جاش کمه و مرتب هم نیست حالا موندم 

عضو گروه رز ابی 💙وزن اولیه ۷۵💙وزن فعلی ۷۵ 💙وزن هدف ۷۱ 😊💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم قیمتشه هرچی ک توان مالیته و به خانوادت فشار نمیاد

🥀امضا خدا زیره همه خواسته هایتان البته به شرط آنکه به صلاحتان باشد🥀💖یه دختره خاص از تبار زمستون💋💖

ببین بستگی به خودت داره

من از اونجایی که عادت دارم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو فریز کنم ساید برام جاش کمه و بعضی وقتا میگم کاش دوقلو گرفته بودم 

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
ببین بستگی به خودت داره من از اونجایی که عادت دارم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو فریز کنم ساید برام ...

منم همیتطور

حس میکنم جا کم دارم

دلم فریزر بزرگ با یه عالمه کشو میخواد

یخچال بزرگ با یه عالمه طبقه

اخه اینکه میگن جا زیاد نداره و نامرتبه مرددم میکنه

دوتا ادم حتی ۴ تا ادم ساید بسشونه خیلی بزرگ باشه مث دوقلو ب چ دردی میخوره نمیسه پرش کرد ک دوقلو ب درد خانواده جمیعتی میخوره

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
ببین بستگی به خودت داره من از اونجایی که عادت دارم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو فریز کنم ساید برام ...

کلا منم اینطوری ام دوس ندارم هعی دم به دقه بخام هرچی لازم دارم برم بگیرم فریز کنم 

عضو گروه رز ابی 💙وزن اولیه ۷۵💙وزن فعلی ۷۵ 💙وزن هدف ۷۱ 😊💙
اخه اینکه میگن جا زیاد نداره و نامرتبه مرددم میکنه

نامرتبی که بسته به چیدن وسایل توش داره😅به نظر من ساید بای ساید شیک تر ‌خوشگلتره و میتونی یه بزرگش رو بگیری که کمبود جا هم نداشته باشی