2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 31 پست
منکه اصلا قیافه دوقلو به دلم نمیشینه ساید دوست دارم 

همین دیگه من خودم و خانوادمم نظرشون ساید ولی خب برا همین که میگن جا نداره موندیم چی بگیریم

عضو گروه رز ابی 💙وزن اولیه ۷۵💙وزن فعلی ۷۵ 💙وزن هدف ۷۱ 😊💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه من خودم و خانوادمم نظرشون ساید ولی خب برا همین که میگن جا نداره موندیم چی بگیریم

جا داره مگه چه خبره

جاشون خوبه که مادرشوهرم ساید داره همه چیز هم میذاره توش به نظرم می ارزه

ساید قشنگ تره جمعو جور ترم هس دوقلو یکم مشکل ساز میشه تو جابه جایی و جا گیری تو اشپزخونه بعدم دونفر ادم بسشونه دیگه همون ساید منم ساید گرفتم راضیم

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️

گلم من دوقلو دارم بازم جام کمه ۴۰ فوت گرفتم انصافا بزرگه ولی من خیلی چیز میز میچپونم تو یخچال و فریزر، برای من دوقلو بهتره اما خب آبریزش به آب شهری وصل نمیشه مدام باید مخزنشو با پارچ آب کنم، یخساز هم نداره متاسفانه اونم دستیه، به نظرم این مزیت ساید بهتره تا دوقلو، من سامسونگ گرفتم و نمیدونم دوقلوهای دیگه آبریز و یخسازشون چطوریه.

اخه اینکه میگن جا زیاد نداره و نامرتبه مرددم میکنه

نامرتب که اصلا نیست ساید من همیشه مرتبه

اتفاقا به نطرم چون طبقه ای هستش مرتب تر از فریزر تک هست ولی فقط مشکل کم جاییشه 

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست