2777
2789

دوستان قبلش بگم مامان خوشگل مهربونم مثل مامانای همتون سخت گیر بود شب زود بیام مسافرت با دوستام نرم شب خونشون نمونم و مهمتراز همه موهامو بزارم تو

مانتو کوتاه نپوشم ولی با آرایش ملیح و پاشنه بلند (بخاطر قدبلند تر دیده بشم) کاملا موافق بود و هست همچنان

خلاصه جونم براتون بگه که تو مهمونی دخترعموم (اینم داستان داره حتما بگم بعدا مجردا یاد بگیرن  )

منو دیدن و پسندیدند قرار شد بریم بیرون تا منم آقای داماد خوش شانس رو ببینم

به مامانم کلی غر زده بودم من پارک بیا نیستما باید کافه و رستوران و اینا باشه با آژانس هم بریم و برگردیم آی ام های کلاس  

خلاصه چون تو یه محل بودیم مادر داماد که خیلی بد میدونست عروس خوشگلش تنها بیاد خسته بشه به مامانم گفته بود ما که این راه رو داریم میریم چرا باهم نریم میاییم دنبال شما مامانمم از خداخواسته پول تاکسی نده بعد کلی ناز کردن قبول کرد     

حالا منم پشت تلفن دارم خودمو جر میدم پس من نمیام     مامانمم انگار نه انگار منم هستم   

تایپ کردم همه رو تند تند میزارم

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

چیه این الان

فانتزیه داستانه رمانه🔫🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه این الان فانتزیه داستانه رمانه🔫🐴

نه بابا خاطره اولین روزی که همسرمو دیدم

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
هورمون اسمه؟

خخخ شوهرمو  اشتباه تایپیه

خاک تو سرش هنوز هورمونم نیومده

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

هورمون دیدی😒

تستوسترون مثلا

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

از خواهرم یه مانتوی شیکش  رو غرض گرفتم و با آرایش ملیح تودل مادرشوهر فرو برو   و صدالبته به خواسته مادر جان با حجاب کامل رفتیم

من و مامانم عقب نشستیم من سلااااام بلندبالایی کردم 

مادره جواب گرم داد ولی پسره خنگ از خجالتش اصلاااا

حتی از آینه هم نگام نکرد بیشووور

از پشت من یکم دید زدمش گردن کلفت بودااااا  شبیه پولداراااا  خب یکم به دلم نشست  

تو راه مادره گفت کجا بریم صحبت کنند مامانم گفت هرجا خودتون صلاح میدونید

من عععه  مامانم    مادره پس بریم فلان پارکه منم دارم یواشکی به مامانم اشاره میکنم همون جر دادنای بی جواب خودم مامانم به من   

(هنوزم که هنوزه بخاطر پارک بردنش شوهرمو مسخره میکنم اونم میگه خب من بلد نبودم میگفتی خب)