2777
2789
عنوان

وقت واکسن

146 بازدید | 18 پست

بچه ها فردا وقت واکسن دارم البته 80 ساله نیستم 😊

یکم آبریزش بینی و سوزش گلو دارم نمیدونم بزنم یا نه اطلاع دارید 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نزن. تست بده

نه کرونا نیست قبلا گرفتم حالتاشو میدونم چون از جاریم گرفتم اون تست داد منفی بود منم خیلی سبک سرما خوردم نمیدونم برم بزنم یا نه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
بهتره صبر کنی حالت بهتر باشه بعد بزنی

خودمم همین فکرو دارم ولی باز هی دو دل میشم میگم تا تنور داغه نون و بچسبونم 😉

منم مشکل کلیوی دارم بهداشت گفت اسمتو رد کردیم نمیدونم بزنم یانه

با دکترت مشورت کن 

اگه کادر درمانی که مدام تکرارمیشه اگه که غیرقانونی داری میزنی بدون این کارا بدون جواب نمی مونه

نه عزیزم  ایران نیستم 

نه عزیزم  ایران نیستم

همسرم وقتش هفته پیش بود زد مال من فردا