2777
2789
عنوان

کیا پسرنوجوون دارن...بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 28 پست
فقط حواست باشه عقده‌ای بار نیاد!

چون واقعا هرکیو که دیدم تو بچگی بهش سخت گذشته یا مثلا دقیقا اینطور موردی مثل پسرت ممکنه تو روحیش تاثیر بزاره مثلا حسود بشه و ... کلا منظورم اینه خدایی نکرده مشکل روحی واسش پیش نیاد چون بچس دیگه روحیشون حساس و ظریف

پس به نظرم واسش بگیر ولی روش نظارت داشته باش

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
چون واقعا هرکیو که دیدم تو بچگی بهش سخت گذشته یا مثلا دقیقا اینطور موردی مثل پسرت ممکنه تو روحیش تاث ...

ببین تاالان همه چیو پدرش براش بدون اینکه پسرم  جلز وولز کنه خریده

تبلت دوچرخه اسکیت کنسول بازی ..گوشی... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من نه.. ولی پسرخواهرشوهرم اره... و متاسفانه روی پسر منم داره تاثیرمیزاره🙁🙁☹😞

اره خب از اطریافنش... اما ببین دوره زمونه خیلی عوض شده اصن امکان نداره الان همه نابودم 

ببین تاالان همه چیو پدرش براش بدون اینکه پسرم  جلز وولز کنه خریده تبلت دوچرخه اسکیت کنسول بازی ...

بله میدونم ولی میگم ک حتی شاید حسادت کردنو هم یادبگیره

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)