2777
2789
عنوان

خانما بیبی چکتونو نندازین وسط کوچه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چک که بد نیست من کاندوم و نوار بهداشتیه کثیف دیدم😑😑😑😑

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

حالا مثبت بود یا منفی🤣🤣🤣

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
من چقدر بسته ی ک.ا.ن.د.و.م میبینم😐😐😐 تهوع میگیرم وسط خیابون اونم شاید تو پلاستیک زباله بوده ...

بی ادبا😅خجالت نمیکشن که

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 

تو مطب خانومه میگف ب پسرش یاد داده که نوار بهداشتی برای عرق زیر بغله.خانوما نوار میزارن زیر بغل ک عرقشون لباسو خیس نکنه.پسرشم دوستاش بهش گفته بودن انقدر نرو برای مادرت ازینا نخر قضیه رو گفته بودن☹☹☹

این خوبه رفتم تو کوچه یکی نوارشو پرت کرده بود بغل تیر برق :|

نه میدونی گربه یا بازیافتی ها میان پلاستیک هارو پاره میکنن

یه سری چیزها میمونه🙁

من خودم اشغال توالتمو تو یه پلاستیک میزارم.اشپزخونه جدا

بازیافتی هام جدا