2777
2789

سلام بچه شده هر کاری کنی نشه 25سالمه هنوز ازدواج نکردم اصلا نمیتونم تصمیم درست بگیرم هر نمی‌دونم باید چیکار کنم یا راهی جلو پاهام بزارین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مثله ازدواج اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم دلم میخواد ی کسی باشه که بتونم با تمام وجودم اونو بپذیرم ولی ...

حق داری ازدواج سخت شده باید با کسی ازدواج کنی که واقعا دلت بخاد این ادم بتونی باهاش زندگی کنی بعضی وقت ها پیش میاد انگار نمی تونی تو زندگیت برا خودت تصمیم بگیری منم دوسال از تو بزرگ ترم سختی ها که تو زندگیم کشیدم انگار بی فکری زیاد کردم تو زندگیم الان دیگه نمی دونم کدوم تصمیم می تونه درست باشه کدوم غلط با یک بزرگتر مشورت کن با یک ادم فهمیده ای تا کمکت کنه تو تصمیم گیری بعضی وقت ها هر چقدر سنت باشه بازم نیاز به مشورت با یک بزرگتر از خودت داری