2777
2789
عنوان

خانما بیبی چکتونو نندازین وسط کوچه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 74 پست
اینم مخلفات داشت مخلفات تازه  با سس اضافه :)

چندش😂😂

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بابات 😂

خیلی خوبه بوده 😂😂

نوک پنج دهم 😂😂😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
آخه چراا 🥲اونجا آخه😶

منم نمیدونم😅😑😶

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 
اره خب بنظرم ولی به بچه برای چی باید اینارو توضیح داد😅😶

برای اینکه سعی نکنه از منبع دیگه‌ای جواب به دست بیاره و فکر کنه چه خبره.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

این خوبه ما قدم میزدیم ک.ا.ن.د.و.م دیدیم پسرم گیر داده بود این چیه🥶🥶🥶🥶

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

[QUOTE=189227256]حالا مثبت بود یا منفی😉[/QUOمن دقیق نشدم شوتش کردم😶😅

اولا بعضیها از بی فرهنگی هر ساعتی دلشون میخواد آشغالاشونو میزارن دم در بعدشم بازیافتیا که روز به روز به تعدادشون اضافه میشه چنگ میندازن مشماهارو سوراخ میکنن و در آخرم یار همیشگی و موی دماغمون گربه های عزیز با خوردن زباله ها ولو میکنن اونارو

برای اینکه سعی نکنه از منبع دیگه‌ای جواب به دست بیاره و فکر کنه چه خبره.

اخه احساس میکنم داداشم نمیتونه درک کنه همچین چیزایی رو الان، ولی به خودم قول دادم وقتش خودم براش همه چیو توضیح بدم که نره و راهش کج نشه😅

یا مثلا اخه یه خانوم برای چی باید نوار بهداشتی کثیفشو بندازه وسط کوچه؟! بنظرم که بی فرهنگیه😶😐