2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 164 پست
نخیر خانواده سوهر البته بعضیاشون تا عروس میاد جبهه گیری میکنن

والا برعکسع انقد ما ب عروسمون خوبی کردیم...میاد خونمون نمیزاریم ظرف بشورع بازم هرجا میشینع از مامانم بد میگع...ت این دور زمونع جبهه نگیری جبهه میگیرن😂

قبلنا ی پیامی خوندم ک خانمایی ک از شوهر محبت نمیگیرن محبت عاطفیشون جلب پسر میشه از اون محبت میگیرن و ...

دقیقا مادرشوهرم اصلا محل پدرشوهرم نمیزاره اصلااا انگار وجود نداره.

وبالعکس 

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز مادرشوهرم زنگ زد اعصابمو بهم ریخت  از هرچی مادرشوهره متنفرم

مادرشوهرم موذیه 

مثلا یبار پایین بودم شوهرم گفت برو بالا منم الان میاد شد ۱ساعت نیومد بعدش فهمیدم با مادرش داشته حرف میزده یعنی من غریبه بودم 

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
دقیقا مادرشوهرم اصلا محل پدرشوهرم نمیزاره اصلااا انگار وجود نداره. وبالعکس 

عزیزم تو سعی کن درست کنی اوضاعو ولی با دعوا نمیشه یا کتاب بخون دراین باره یا مثلا زنگ بزن مشاور

مادرشوهرم موذیه  مثلا یبار پایین بودم شوهرم گفت برو بالا منم الان میاد شد ۱ساعت نیومد بعدش فهم ...

شوهرم منو به خاک سیاه نشوند 

امروز مامانش زنگ زده چرا به پسرم هی میگی پول 

اون جوش میزنه یه بلایی سرش میاد

اخه پول کتابا و لوازم التحریر دخترمو که نمیتونم از بابام بگیرم🤦🏼‍♀️

عزیزم تو سعی کن درست کنی اوضاعو ولی با دعوا نمیشه یا کتاب بخون دراین باره یا مثلا زنگ بزن مشاور

کاش میشد.

اما شوهرم همش میگه تو بدذاتی تو بدجنسی.

همش سرکوفت میزنه ومن سکووووت 😔

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸

اخ اخ از دست این مادرشوهرا.من زمستون طلاهاموفروختم ماشبن خریدیم ی روز داشتیم میرفتیم بیرون من گفتم توماشینم چادرنپوشم اذیت میکنه بابچه مادرشوهرم جلو دراوردی بهم گفت ی ماشین خریدی کونتولخت کردی توخیابون😡اینقده برخورد وقتیم ک واسه باراول باماشینمون میخواستم برم خونه مامانم جلوجاریمو فامیلاش گفت هرروز هرروز پسرمو نبر خونه مامانت خیلی اعصابم بهم ریخت گفتم پسرت مال خودت من فردا بااژانس میرم خجالت کشید چیزی نگفت دیگه.واقعاشوهربچه ننه ادموپیرمیکنه شوهرمن هیچی ب خانوادش نمیگه اگه منم اعتراضی کنم دعوا میشه بیاببین

جای زخم خوب میشه....جای حرف هرگز
شوهرم منو به خاک سیاه نشوند  امروز مامانش زنگ زده چرا به پسرم هی میگی پول  اون جوش می ...

😐 ادم میمونه بهشون چی بگه‌

خانم محترم اینقدر به فکرت پسرت بودی چرا زنش دادی .

میذاشتی ور دل خودت بمونه 

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
کاش میشد. اما شوهرم همش میگه تو بدذاتی تو بدجنسی. همش سرکوفت میزنه ومن سکووووت 😔

فدات خواهرم منم این روزا رو کشیدم جاریمم پسر دارن من دوتا دختر دارم همیشه میگه توواسم پسر نیاوردی 😓تونمیتونی

جای زخم خوب میشه....جای حرف هرگز