2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1682 بازدید | 164 پست
متاسفم براش  عزیزم سیاست یاد بگیر برای آینده خودت و دخترت

😔

۲۲سالمه از غصه تمام موهام سفید شدن.

چندروز پیش حواسم نبود زدم انگشت خودم با چاقو پاره کردم😑

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
اخ اخ از دست این مادرشوهرا.من زمستون طلاهاموفروختم ماشبن خریدیم ی روز داشتیم میرفتیم بیرون من گفتم ت ...

چ بیتربیت خو ادم اصن بخاد چادرو دربیاره ب خودش مربوطه بددهنی گناه نداره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات خواهرم منم این روزا رو کشیدم جاریمم پسر دارن من دوتا دختر دارم همیشه میگه توواسم پسر نیاوردی 😓 ...

😔😔😔😔.

حالا پسرا قراره چه گلی به سرشون بزنن خدا میدونه

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
😐 ادم میمونه بهشون چی بگه‌ خانم محترم اینقدر به فکرت پسرت بودی چرا زنش دادی . میذاشتی ور دل خودت ...

دقیقا 

تا به مشکلی پیش میاد بهم میگه طلاقتو میدیم بی مهریه برو خونه بابات اونجا آرامش داره

حالا چند بار هم به قصد طلاق اومدم خونه بابام مث چی اومده چتر زده خونه بابام تا منو برگردونده 

واقعا بعضی از زن ها فکر میکنن چون بچشون پسره هر غلطی بکنه حق داره ‌عروس باید همیشه تو سر ی  خور باشه 

خدا به حق این شب عزیز. همه رو سر به راه کنه و عاقبت به خیر

فدات خواهرم منم این روزا رو کشیدم جاریمم پسر دارن من دوتا دختر دارم همیشه میگه توواسم پسر نیاوردی 😓 ...

به خاطر این حرفا و تبعیض ها  از بچه ی پسر فراری آم و هیچ وقت پسر نمیخام

دقیقا  تا به مشکلی پیش میاد بهم میگه طلاقتو میدیم بی مهریه برو خونه بابات اونجا آرامش داره ...

عروس نمیخوان که غلام حلق به گوش میخوان 

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
😔 ۲۲سالمه از غصه تمام موهام سفید شدن. چندروز پیش حواسم نبود زدم انگشت خودم با چاقو پاره کردم😑

درکت میکنم 

منم ۲۵ ام. 

ولی داغون شدم 

به خاطر دخترت سعی کن قوی بشی 

بجنگ برای دخترت و آیندش

باورت میشه چ شبایی ک من باچشم گریون نخوابیدم بخاطراین پسرکوفتی😐

گریه نکن پسرچیه خداوکیلی که همه پسر پسر میکنن.

بعدشم بگو اقای محترم تو به من x.yمیدی من یه xدارم مشکل خودته نه من 

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
درکت میکنم  منم ۲۵ ام.  ولی داغون شدم  به خاطر دخترت سعی کن قوی بشی  بجنگ بر ...

تازه که گریه میکردم گفتم میشه  ودخترم بخوابیم بعد مثلا خودمون دوتا تو یه کشور دیگه باشیم به دور از همه که هیچ کس رو نبینم دیگه

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
چ بیتربیت خو ادم اصن بخاد چادرو دربیاره ب خودش مربوطه بددهنی گناه نداره؟

مغزش درهمین حده!درک وفهم نداره چندشب پیش رفتم خونش برای افطارش نون گرم گرفتم ب دخترم میگه شما باماشینتون میرین بیرون باسن منوبسوزونید😐با بچه5ساله چجوری حرف میزنه🤯

جای زخم خوب میشه....جای حرف هرگز
تازه که گریه میکردم گفتم میشه  ودخترم بخوابیم بعد مثلا خودمون دوتا تو یه کشور دیگه باشیم به دور ...

ان شاالله به مراد دلت برسی و عاقبت به خیر بشی عزیزم.... و همیشه آرامش داشته باشی 

برا منم دعا کن