داداش رفیق رلم فوت شد سن پایین الکل ۹۵ درصد خورده بوده توکما بوده خانواده اش گویا پول نداشتن که هزینه بیمارستان بدن که توهمون حالت بمونه دستگاه هارو جدا کردن رفتم پیجشو دیدم جیگرم سوخت خیلی بده آدم وقتی میمیره پیج اش اکانتش همه چیش میمونه بخاطراون خیلی ناراحت شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون دیگ مرگ مغزی بوده تو همون حالت میمونده هم فایده ای نداشته برنمیگرده نگه میدارن برای اهدای عضو
اره خیلی بده پبجشون میمونه
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
نمیدونم من چیزی نپرسیدم رلم یهو اخرشب اومد گف حالم بده بعد بهم گف اینجوری شده گویا چندروز بوده توکما بوده میگف مادر نداره نامادری داره وضع مالیشونم خوب نیس دیگه اینا مشکل هست دیگه
اون دیگ مرگ مغزی بوده تو همون حالت میمونده هم فایده ای نداشته برنمیگرده نگه میدارن برای اهدای عضو ا ...
بیچاره ۲۰ سالش هم نبود خیلی دلم سوخت پیج اش بود ولی خودش فوت شده چیزی که اتیشم زد آخرین پستش بود مال فک کنم دوهفته پیش اینا بوده مرگ چقدر نزدیکه به ادم