2777
2789

ب نظرتون ارشد رشته خودمو کنکور بدم یا دوباره کنکور سراسری بدم برای رشته بهتر...

البته خودم سختمه دوباره کتابای تجربی دبیرستانو بخونم

ارشد 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته کارشناسیت چی بود؟؟

اگه بیس زیست هستی ارشد بخوای بخونی برا کار سخت میشه باید تا دکترا بری یا نهایت اشنا پیدا کنی برا کار

بیس من زیست عمومی بود ارشدبیوشیمی عمومی بیکار موندم

چراااااا چون وزارت بهداشت امر کردن برا ازمایشگاه فقط کسایی بردارن که پایه شون از گروه بالینی و بهداشت هست

گفتنش خیلی سخته من خودم دارم واسه کنکور مجدد میخونم انرژی و پشتکار فراوان میخواد 

و اینکه ببینی بازار کار ارشد چطوره برای رشته ی خودت آیا میتونی جذب آموزش و پرورش بشی یا کلاس کنکور زیست 

ولی اگه به چیز خاصی علاقه داری از اول بخون ....

یه روز یه مشاور به من گفت دوست داری ده سال آینده کجا باشی پس از الان برای بجنگ

رشته کارشناسیت چی بود؟؟ اگه بیس زیست هستی ارشد بخوای بخونی برا کار سخت میشه باید تا دکترا بری یا نه ...

اره میکروبیولوژی میخونم...یعنی توازمایشگاه نمیشه کارکرد؟

مثلا چی؟ خانوادم خیلی رو اماده تحصیل حساسن

ببین ب چی علاقه داری گلم ، اگه حساسن ادامه بده اما انتظار اینده شغلی نداشته باش چون اشباع شده ، همین پرستاری و پزشکی و ... انقدر هجوم بردن سمتش تا شما فارق التحصیل شی فک نکنم بازار الان رو داشته باشه ، مگر تخصص پزشکی بخونی ک هم سخته هم کل جوونی ت میره  خودت فکر کن ببین چی از زندگیت میخوای