2777
2789
عنوان

سونو وزن جنین‌...۳۰ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 4887 بازدید | 107 پست
😘😘دوس دارم وزنش خوب باشه..ولی ن زیاد ک زایمان سخت بشه

پسرمن ۳۱هفته۱۷۰۰بود ۳۲۰۰بدنیااومد وزنش خوبه

البته من ماه آخرمکمل هارونمیخوردم که وزنش بالانره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کردی پسر شد گل ؟؟؟

هیچی والا عزیزم...فقط ۱۴ پریودم نزدیکی داشتیم...همین..رژیم ک کیت و سونو برا روز تخمکگذرای و این چیزا رو اصلا رعایت نکردم..گفتم هرچی خدا بده..ولی واقعا دوسداشتم پسر باشه..هر دوجنسو داشته باشم

سعی کن همیشه دم دستت اجیل داشته باشی میری میای بخوری مویز دلستر اینا برای وزن گیری جنین خوبه

خيلي سخته كلا چيزي خوردن😭😭😭

چه غذا چه اجيل چه حتي آب

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آره خوبه من 32 هفته دو کیلو 100 بود... تازه 30 هفته ب بعد وزن گیری جنین شروع میشه ایشالا بسلامت بغل ...

با چه وزنی دنیا اومد؟؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
خيلي سخته كلا چيزي خوردن😭😭😭 چه غذا چه اجيل چه حتي آب

عجیبه ویار که بعد ۱۵،۱۶هفته از بین میره

چقدر سخته ایتجوری برات

انشالله سالم بدنیا بیاد

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
الان وزنش عالیه ماشالله خدا بهت ببخشه دعا کن منم پسرداربشم در حسرت پسرم خدا میدونه

قربونت گلم...چن تا بچه داری؟؟؟چرا در حسرت باشی..اصلا برا خدا کار سختی نیست پسر بده..کافیه باورش داشته باشی و ازش بخوای...بخدا من هرچقد بهم گفتن بیا فلان رژیم بگیر و این کارو بکن و اون کارو بکن گفتم اصلاااا..فقط از الله میخوام ک اون به تنهایی کافیه و از تمام این برنامه ها و رژیم ها قوی تره..ودرکمال ناباوری ک همه میگفتن بچت دختره ولی الله خواست و پسره

من بچه اولم وزنش ۳۳۰۰بود خدایی خیلی اذیت شدیم

کاش این‌درشت باشه

اصلا به ۳۳۰۰نمیخورد انگار ۲کیلو بود

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش