2777
2789
عنوان

سونو وزن جنین‌...۳۰ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 4887 بازدید | 107 پست
رژیم گرمی جاتم گرفتی؟ 

ن عزیزم اصلا...گفتم وقتی درنهایت فقط خواست الله میشه پس الکی خودمو خسته نکنم‌.تازه اینطوری ناراحتیشم بیشتر بوده..چون هی باید میگفتم منی ک لینهمه رژیم گرفتم چرا نشد...خدا خیلی مهربونه..کافیه بنده بدون هیچ واسطه ی ازش بخواد‌.مستقیما...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت گلم...چن تا بچه داری؟؟؟چرا در حسرت باشی..اصلا برا خدا کار سختی نیست پسر بده..کافیه باورش داشت ...

منم حرفت قبول دارم

بچه باید سالم باشه

حسرت رو‌درک نمیکنم،جاری خودم سومیش داره ای وی اف میکنه پسر بیاره،نمیدونم چرا درکش نمیکنم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
۴۱ هفته ۳۴۵۰ البته من یه مسافرت طولانی ماه اخر داشتم و اسباب کشی زیاد مثل ماهای قبل به خودم نرسیدم ...

اره من فک میکردم خیلی بیشتر باشه

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
هیچی والا عزیزم...فقط ۱۴ پریودم نزدیکی داشتیم...همین..رژیم ک کیت و سونو برا روز تخمکگذرای و این چیزا ...

توروخدا امشب دعاکن منم پسرداربشم یه دختر دارم من خیلی دوسدارم ی پسر سالم وصالح خدا بهم بده 

خداروشکر. چقدر  راحبش تاپیک زدی😂 انشا ٕ الله بسلامتی بیاد بغلت ❤️

اره دیدی😄😄😄الان داشتم میخوندم تایپیکارو..مروری بر خاطرات..یادش بخیر واقعا شیرینن برام😍😍😍😍...میذارم همیشه باشن شاید کسی بخونه و بدردش بخوزن

قربونت گلم...چن تا بچه داری؟؟؟چرا در حسرت باشی..اصلا برا خدا کار سختی نیست پسر بده..کافیه باورش داشت ...

من ی دختر دارم سره دخترم کلی رژیم رعایت کردم پسر بشه دختر شد از این‌ماه اقدام میکنم واسه بچه دوم هیچی رو هم رعایت نکردم فقط از خودش خواستم

پسرمن ۳۱هفته۱۷۰۰بود ۳۲۰۰بدنیااومد وزنش خوبه البته من ماه آخرمکمل هارونمیخوردم که وزنش بالانره

گلم من دخترم ۳۳ هفته رفته بودم سونو ۱۷۰۰ بود..بعدش با وزن ۳۵۰۰ بدنیا اومد...الانم میترسم این یکی بیشتر از ۳۵۰۰ باشه‌.اخه سخت میشه زایمان

من بچه اولم وزنش ۳۳۰۰بود خدایی خیلی اذیت شدیم کاش این‌درشت باشه اصلا به ۳۳۰۰نمیخورد انگار ۲کیلو بو ...

چطور؟؟؟مگه بعدش با شیرت تپل نشد؟؟منم دخترم ۳۵۰۰ بود..خوب بود..بعدش خیلی تپل شد

مبارکت باشه گلم انشاءالله ب سلامتی بدنیا بیاریش. منم. سر میخام اگه خدا بهم بده. راستی شما طبیعی زایم ...

دخترم طبیعی بودش عزیزم...الانم ارزومه اینم طبیعی باشه..تا الان ک بریچه...اینقد دعا میکنم ک بچرخه..از سزارین واقعا میترسم..دعا کنید برام سفالیک شه بچم

منم بپرسم  هفته ٢٦  ٩٠٠ گرم خيللي كمه؟

ببخشید شما کارمند بانک هسی؟

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا