2777
2789
عنوان

پرو لباس عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2851 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينكه سبك باشه راحت باشه

من برا فيلم عروسيمه كلي دويدم كلي بالا پايين كردم لباسم خيلي سبك و راحت بود انگار پر بود و اينكارا رو راحت انجام دادم 

وكفشتو ببر با خودت 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

من مدلی که میخواستم تو ذهنم بود واسه همین خریدم راحت بود

اما خب من ساده ساده میخواستم

پس گفتم کل گیپور و منجوق و ...رو از رو لباس برداشتن

آستینم زدن براش

عالی بود لباسم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
نه والا فقط میرم آرایشگاه و باغ واسه عکاسی بعدشم خداحافظی با مامان بابام و میریم خونمون  ان شا ...

اخی عزیزم. منم دقیقا همینکارو میخوام بکنم واسه پنجشنبه

امروزم رفته بودم لباس پرو کردم 

خدایاشکرت🌻
نه والا فقط میرم آرایشگاه و باغ واسه عکاسی بعدشم خداحافظی با مامان بابام و میریم خونمون  ان شا ...

انشاالله خوش بخت بشی عزیزم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

هعی رفیق منم نامزدم ودقیقا همین تصمیم رو برا عروسیمون داریم ولی از شانسم همسر خواهر شوهرم فوت کرد سی سالش بود الان معلوم نیس عروسیمون کی باشه تروخدا امروز شب قدره برام دعا کنین عروسیمون توی تیر ماه یایا زودتر برگذار بشه خیلی مهمه برام میدونم درک میکنی

عزیزم هزینه عکس توی باغ چقدره حدودا؟ 

حقیقتش من هنوز نرفتم بپرسم ولی دوستم عروسیش بود اون مراسمم گرفت تو خونه مهمونی طور بود عکاسی و کلیپ باغ و عمارت و فیلمبرداری مراسمش باهم ۴ شده بود ولی خوب فقط عکاسی بخوای مسلما خیلی کمتر میشه