2777
2789
عنوان

پرو لباس عروسم

2851 بازدید | 40 پست

بچه ها جمعه میخوام برم لباس عروس ببینم پرو کنم چه نکاتی به ذهنتون میرسه که راهنماییم کنید؟

بعد اینکه واسه پرو باید کل لباسامون در بیاریم یا فقط بالا تنه لازمه ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید 

کفشی که میخوای بپوشی رو ببر با خودت 

بالا تنه کامل لخت

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کفشی که عروسیت پات میکنیو بپوش قد لباسو اون اندازه کوتاه کنه من دقت نکردم به این موضوع همش دستم به دامنم بود

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
کفشی که عروسیت پات میکنیو بپوش قد لباسو اون اندازه کوتاه کنه من دقت نکردم به این موضوع همش دستم به د ...

اتفاقا کفشم خریدم پس میبرم با خودم 

بعد اینکه از یه مدلی خوشم اومدهمون جا پرو کنم ؟ یا اینکه اول همه ی مدلا رو ببینم چند تا مزون برم بعد بین اونا که خوشم اومده چندتاش پرو کنم؟

اتفاقا کفشم خریدم پس میبرم با خودم  بعد اینکه از یه مدلی خوشم اومدهمون جا پرو کنم ؟ یا اینکه ا ...

اول ببین هرچیو خوشت اومد پرو کن

من لباسمو دوختم نمیدونم اگه بخوای اجاره کنی بازم قد لباسو کوتاه میکنن یا نه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اول ببین هرچیو خوشت اومد پرو کن من لباسمو دوختم نمیدونم اگه بخوای اجاره کنی بازم قد لباسو کوتاه میک ...

فکر میکنم انجام میدن من مراسم ندارم اگه داشتم میدوختم ولی چون ندارم میخوام اجاره کنم فقط واسه عکاسی میخوام 

فکر میکنم انجام میدن من مراسم ندارم اگه داشتم میدوختم ولی چون ندارم میخوام اجاره کنم فقط واسه عکاسی ...

شاید قدشو با کوک درست کنن سعی کن چیزی بگیری که اندازت باشه

مراسم میگیری گلم؟

نه والا فقط میرم آرایشگاه و باغ واسه عکاسی بعدشم خداحافظی با مامان بابام و میریم خونمون 

ان شاءالله مراسم بمونه سالگرد ازدواجمون اگه دنیا نابود نشد 😂یه مهمونی بزرگ میگیریم

اتفاقا کفشم خریدم پس میبرم با خودم  بعد اینکه از یه مدلی خوشم اومدهمون جا پرو کنم ؟ یا اینکه ا ...

اینجوری عروس شو

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔