2777
2789
عنوان

خنده دار ترین سوتی که دادین😂😂

447 بازدید | 40 پست

من خودم یبار رفتم توی اموزشگاه محلمون که مختلطه بعد پر پسر اونم چ پسرایی یعنی بگم تمام کراشام از اول زندگیم تا اون روز و درکل شلوغغغغغ

همه صندلیاشم پرررررر . بعد نگا کردم دیدم یکی خالیه رفتم که بشینم سرش کلی هم تو دل خودم‌ گفتم که من چقد خوش شانسم نگو صندلی ی پایه نداشت ( بعد جفتش ی میز بود منه خنگم متوجه نشدم پایه نداره) خلاصه ک نشستم سرش و به طرز فجیعی افتادم بقیه 😂😂😂

پسرا تا دو ساعت بعد صلوات میفرستادن میگفتن یا حضرت عباس یا امام حسن مجتبی😂

دعا میکنم کسی یادش نباشه خدا شاهده یادم میاد مو ب تنم سیخ میشه 😂همه بچه محلامون بودن

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

اومدم بگم بابای دوستم تو کار گاز و هوده گفتم تو کار گوز و هاده 😐😐

😂😂😂😂خیلی بد بود 

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومدم بگم بابای دوستم تو کار گاز و هوده گفتم تو کار گوز و هاده 😐😐

🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

گوزوا الان میریزن تو تاپیک

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

برای شفا و سلامتی خواهرم بخوانید لایک‌کنید تو رو خدا دعا کنید سی تی اسکنش خوب باشه مشکلی نباشه

اللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِكْرَ‌اهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُ‌وا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ﴿٢

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌
گوزوا الان میریزن تو تاپیک

😂😂

خواهرم با دوست پسرش قرار شده بود ازدواج کنه  منو خواهرمو دوست پسره و مامان دوست پسره سوار ماشینمون شدن بریم آزمایش بدیم ، من راننده بودم، موقع برگشت پسره آدرس خونشونو میداد، اصلا یادم نبود گفتم بلدم بابا 😅

منم مدرسه که میرفتم برف بود رو زمین همسرمم اونموقع میومد سرراه مدرسه منو ببینه 

از شناس گندم با دوستاش هم داشت با ماشین از رو ب روم میومد 

ماشینو شناختم خواستم با وقار قدم بردارم با سر خوردم زمین پخش برفا شدم 🤕🤕🤕🤕

نمی‌دونم چرا بازم منو گرفت 🤒

یبارم خالم جلو همه خواست بگه ژانر فیلم علمی تخیلیه با حجم عظیمی از اعتماد ب نفس گفت تخم-ی تخیلیه😂😂😂

بلند بش گفتم خدا بزنه تو کمرت ذلیل مرده 😂