2777
2789
عنوان

امشب؟!آخ امشب:(

316 بازدید | 22 پست

سلام من یه مامان منتظرم که هنوز مامان نشده بیاید همگی امشبو دریابیم اگه رفتیم مسجد اگه تو همون خونه نشستیم اول برای سلامتی همه دعا کنیم بعد برا همه گرفتارا بعد برا همه مامانا بعد برا همه اونایی که مثل من منتظرن 😔انتظار چیز خوبی نیست ولی خداهست توروخدا بیاید دعا کنیم شاید خدا صدای یه نفر از ماهم که شده بشنوه مامانایی که تو دلی دارید‌ شما بیشتر دعامون کنید خدا زودتر صدای شمارو میشنوه یا امام علی خودت زجر کشیده ای زجر دیده ای همه رو حاجت روا کن😭😭

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی ک بحق دستای کوچولوی رقیه خاتون دامنت سبز دلت شاد بشه....

التماس دعا واس امضام😔🤲💔

ازپله های دادگاه خسته شدم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

حاجت روا بشی................................ایت الکرسی خوندم................................به حرمت همین شب  به زودی مادر میشی...............................

❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤ 

❤اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

ان شالله. برات ایت الکرسی خوندم.

دوستان منم امشب دعاکنید سفرم دوماه به تاخیر بیوفته  و به ارزوم بعد ده سال برسم😭😭

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
برات دعامیکنم 😘

ممنونتم😔

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
عزیزدلم 🥺💔

عزیزمی

ایشالله حاجت بگیری عزیزم.برات دعامیکنم حتما

ممنونتم همچنین

الهی ک بحق دستای کوچولوی رقیه خاتون دامنت سبز دلت شاد بشه.... التماس دعا واس امضام😔🤲💔 ازپله های ...

خدا از دهنت بشنوه یا رقیه خودت

ایشالله خدا دلتو روحتو جسمتو ذهنتو از همه چی راحت و آزاد کنه و به یه زندکی آروم برسی

حاجت روا بشی................................ایت الکرسی خوندم................................به حرمت ...

ممنونم حاجت روا بشی😔